USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Німеччині продовжили частковий локдаун до 10 січня

3 Грудня 2020 10:49
У Німеччині задля зниження захворюваності на COVID-19 продовжили частковий локдаун до 10 січня.

Про це заявила канцлер ФРГ Ангела Меркель, повідомляє DW, передає УНН.

Зазначається, що у Німеччині готуються до швидкого початку вакцинації. Перші дозволу на застосування вакцин в ЄС можуть бути видані вже в кінці грудня.

За словами Меркель, мета продовженого локдауна – знизити зараженість коронавірусом до менш ніж 50 випадків на 100 тисяч осіб протягом одного тижня.

«Ми, в цілому, дуже далекі від цієї мети. Щодня від коронавіруса вмирає дуже багато людей», – констатувала канцлер ФРН.

Прем’єр-міністр Баварії Маркус Зедер назвав рішення про продовження часткового локдауна до 10 січня необхідним. Одночасно Зедер не виключив можливості посилення діючих обмежень, які в даний час поширюються на контакти між людьми, заклади громадського харчування, культурні установи і подорожі.

4 січня голови федерації та земель зберуться знову для обговорення подальших кроків. Раніше планувалося, що частковий локдаун в ФРН буде діяти до 20 грудня.

Як повідомлялося, в Україні 58% опитуваних підтримують введення локдауну на новорічні свята.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus