USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Німеччині затримали українця, який віз у рефрижераторі нелегалів

23 Жовтня 2018 22:52
Німецькі поліцейські затримали у федеральній землі Саар громадянина України, який був за кермом автомобіля з нелегалами з Іраку.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

У кузові рефрижератора знаходилися п'ять іракців. Один з нелегальних біженців зателефонував з мобільного телефону французьким правоохоронцям і розповів, що люди в кузові замерзають і їм не вистачає повітря. Визначивши місце розташування телефону, правоохоронці з'ясували, що машина вже знаходиться на території Німеччини.

Французькі правоохоронці зв'язалися з німецькими колегами, і ті зупинили автомобіль на заправці і звільнили людей, які знаходилися в його кузові. Первинне медичне обстеження виявило у них легку ступінь переохолодження.

Рефрижератор з польськими номерами завантажився молочними продуктами і виїхав з італійського Мілана в понеділок увечері, 21 жовтня. Як довго в ньому перебували іракці, поки невідомо. Температура в кузові була близька до 0 градусів, при цьому в машині була закрита система постачання повітря. «Люди могли там не тільки замерзнути, але й задихнутися», — наголосив представник поліції.

За кермом автомобіля перебував 37-річний українець. Він затриманий за підозрою в нелегальному перевезенні мігрантів.

На початку жовтня в Середземному морі, в регіоні Като Василікі (Kato Vasiliki) правоохоронці Греції затримали українську яхту, на якій перевозили 65 мігрантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Dude Показати IP 24 Жовтня 2018 07:17
Ото в слідуючий раз перш ніж садити - позабирай у всіх мобілки!
V.S Показати IP 25 Жовтня 2018 20:51
Дорогі "писаки" перш ніж публікувати різну брехню,спочатку дізнайтеся як виглядала ситуація насправді. Ви розносите брехню. Ганьба вам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus