USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У поліції прокоментували жорстоке побиття дівчини в Ковелі

24 Червня 2019 13:08
Під час суперечки в Ковелі 18 червня на вулиці 26-річна жінка жорстко побила дівчину. Зі слів свідків, у постраждалої - струс мозку, два шви на обличчі, шиї, руці, а також перелом носа.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини, 19 червня до Ковельського відділу ГУ НП у Волинській області звернулася 24-річна місцева жителька із заявою про побиття. Ковельчанка повідомила, що опівночі 18 червня на вулиці Міцкевича, поблизу кафе «Сопрано», під час суперечки її побила інша дівчина.

Цього ж дня, 19 червня, до поліції звернулася 26-річна ковельчанка, яка, своє чергою, повідомила про побиття першою дівчиною.

Обидва звернення було зареєстровано за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року).

За обома зверненнями слідчі розпочали кримінальні провадження.

Своєю чергою, як написала у Фейсбук Ilona Sitaruk, дівчина в неадекватному стані, можливо в стані наркотичного сп'яніння, побила ледь не до смерті молоду дівчину, яка йшла парком.

«Струс мозку, два шви на обличчі, шиї, руці, перелом носа... Побила їй пивний бокал об лице, бо ще знаходилась в сп'янілому стані", – йдеться у повідомленні. Ковельчанка додала, що наразі дебоширка ухиляється від кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Народна прокуратура Показати IP 24 Червня 2019 14:16
Правильно зробила
Анонім Показати IP 24 Червня 2019 14:41
Яка бійка? ! Шакірова Ельвіра розпивала спиртні напої в центрі міста у своєму скляному пивному бокалі . З 5 метрів кинула його в обличчя постраждалій ! Коли зрозуміла , що зробила почала втікати і завдяки сп‘янінню впала в кущі . Внаслідок цього подерла собі коліна і лікті . Від безвихіддя написала зустрічну заяву на постраждалу , адже , як кажуть свідки , на наступний день навіть нічого не пам’ятала ! Дивно і те , що ця жорстока людина навіть не кається за скоєне ! До постраждалої телефонувала не відома жінка (представилась сестрою ) погрожувала і обвинувачувала постраждалу , що ніби та (постраждала) побила телефон і зламала окуляри . А головне , що після того , як постраждалу швидка забрала в приймальне відділення , Шакірову Ельвіру зняли на камеру , де вона була в окулярах та з телефоном у руках !!!
віте! до Анонім Показати IP 24 Червня 2019 15:27
Обидві чемні та інтелігентні!((( і до того не ПЬЮЩИЕ!
Анонім до віте! Показати IP 24 Червня 2019 15:41
Ви були там ? Підете за свідка ?
Просто Показати IP 24 Червня 2019 20:10
Саме маразматичне це "поширюйте" ... Відірвіться вже від того інтернету і включіть мозги нарешті.
За справедливість до Просто Показати IP 24 Червня 2019 21:31
Я рахую ,що поширювати і надавати розголосу цій справі, варто. Тому що, яким би конфлікт не був, вона не мала ніякого права калічити їй лице,і не тільки..з любого конфлікту, суперечки, є вихід,ну ніяк не в такий спосіб..Це жорстоко, це по тваринному!Такі люди повинні бути покарані,за законом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus