USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Полтаві в СІЗО померла 20-річна дівчина, яку засудили за вбивство інструктора тиру. Фото 18+

30 Листопада 2021 14:07
Вночі у СІЗО померла 20-річна уродженка Дніпра Вероніка Моторіна, яка вбила інструктора у тирі в Полтаві.

Про це повідомив телеграм-канал Труха.Полтава, посилаючись на власні джерела. Пишуть, що вчора, 29 листопада, дівчина цілий день нічого не їла, курила та пила каву. У неї стався напад епілепсії та врятувати її не вдалося, пише Телеграф.

Виклик до бригади екстреної медичної допомоги у Полтавську установу виконання покарань надійшов 29 листопада о 19:32. Лікарі виконували реанімаційні заходи. О 20:53 медики констатували біологічну смерть дівчини, розповів керівник обласного центру екстреної меддопомоги Дмитро Лавренко.

Як повідомила речниця Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Ольга Кузнецова, причину смерті засудженої мають встановити під час судмедекспертизи. Зовні ознак насильницької смерті не було. До приїзду «швидкої» допомогу їй надавали працівники установи виконання покарань, пише Суспільне.

7 лютого 2020 року, близько 12:00 дівчина прийшла до стрілецького тиру, розташованого у Полтаві, на вул. Пилипа Орлика, де після проходження інструктажу стріляла з різних видів вогнепальної зброї. Потім вона повернулася до інструктора, який стояв позаду, слідкуючи за дотриманням техніки безпеки, та з малокаліберного пістолета Марголіна не менше 5 разів вистрілила в нього, від чого чоловік помер.

У вересні дівчину засудили до 15 років тюрми. Після оголошення вироку вона порізала собі вени, але вижила.

Увага! Фото 18+. Неповнолітніх та осіб із чутливою психікою просимо утриматися від перегляду!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Так їй і треба Показати IP 30 Листопада 2021 15:15
смерть за смерть.
Анонім Показати IP 30 Листопада 2021 15:58
Б..дь, ідіоти((( замісь того щоб жити і радіти, молоді, здорові, все життя попереду і весь світ відкритий, марнують своє життя на всяку х..ню. В тих головах вже не таргани, а цілі слони (( від безділля і вседозволеності.
Григорій Показати IP 30 Листопада 2021 18:52
Від епілепсії не помирають. Як завжди, усе шито і крито.
Анонім до Григорій Показати IP 30 Листопада 2021 20:37
І від епілепсії помирають, якщо епінапад затяжний і хворого з нього вчасно не вивели до тями.
Елена Показати IP 3 Грудня 2021 12:27
Все проплачено!!! Показали фото, видео и через пол-года все забудут! А она передет каки все вдругую страну и будет дальше жить долго и счастливо!!! Бумеранги к сожалению возвращаются только детям...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus