USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Швейцарії арештували €15 млн гарантій України на проведення Євробачення

22 Червня 2017 18:37
Для належної підготовки та проведення Євробачення-2017 в Україні Європейській мовній спілці було надано фінансову гарантію в сумі 15 мільйонів євро.

Міжнародний пісенний конкурс був успішно проведений в Україні, отже сума гарантії мала повернутись. Про це повідомили у прес-службі UA:Перший.

"Проте Європейська мовна спілка (ЄМС) повідомила Національній суспільній телерадіокомпанії України (НСТУ), що Женевське управління примусового стягнення заборгованості ініціювало процедуру накладення арешту на суму цієї гарантії", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що у своєму офіційному листі до ЄМС це управління не повідомило про підстави накладення арешту й не вказало ініціатора цієї процедури.

"Ми найняли юридичну фірму зі Швейцарії, оскільки потрібно з’ясувати всі обставини справи та визначити порядок застосування процедури накладення арешту відповідно до швейцарського законодавства", - зазначив Зураб Аласанія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus