USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У виконкомі розкритикували рекламу патрульної поліції

4 Жовтня 2017 12:35
Плакати з закликом вступати до патрульної поліції, що мають «глибинний зміст» та «паплюжать службу» викликали несприйняття серед членів виконкому Луцької міськради.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 4 жовтня.

Члени виконкому розглянули проект рішення про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами на період розміщення інформації про новий набір у патрульну поліцію Луцька та Ковеля. Йшлося про розміщення трьох білбордів та двох сіті-лайтів терміном до 1 листопада.

У них виникли зауваження до змісту деяких плакатів, що мають бути розміщені на сіті-лайтах.

«Глибинний зміст цієї реклами зрозумілий лише представникам патрульної поліції. Вони кажуть, що якщо хтось буде порушувати правила дорожнього руку, праска в руках патрульної поліції – найдієвіший засіб, щоб відучити від цієї пагубної звички. «Мрієш про подвиги? Приєднуйся!» - бачите, як закликає симпатична дівчина?», - пожартував виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, зауваживши, що у чоловічої частини виконкому «розігралася фантазія» від одного з рекламних плакатів.



Член виконкому Ігор Муковоз зазначив, що за зміст реклами виконком не несе відповідальності, але відповідає за безплатне розміщення реклами, тож якщо її зробити платною, можливо, автори сюжетів реклами думатимуть про її зміст.

Член виконкому Олександр Шараєв зазначив, що такою рекламою паплюжать службу, тож він голосуватиме проти плакатів, що паплюжать сенс вступу у лави поліції та є, на його думкою, відмиванням бюджетних коштів.

Отже, члени виконкому погодили безплатне розміщення трьох білбордів, що не викликали у них зауважень і відмовили у розміщенні реклами на сіті-лайтах. Якщо сюжети на сіті-лайтах змінять, їхнє розміщення погоджуватимуть на наступному засіданні виконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кіндрат Панасович Показати IP 4 Жовтня 2017 15:17
Гі?но то все. Понабирали де?ілів у патрульну і навіть звідти тікають (робота на якій зможе працювати і мавпа з однією звивиною в голові, посвідченням водія категорії "В" і більш-менш пристойною фронтальною камерою на смартфоні). Тікають і з нормальної поліції (кримінального блоку, ІТТ). Нормальні люди за таку зп і відношення до себе працювати там не будуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus