USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку квитки на південь розбирають за лічені години

11 Червня 2013 19:10
Квитки на південь, як це зазвичай буває у цю пору року, знову у дефіциті. Волиняни скаржаться, що навіть за 45 діб до відправлення потяга вони не можуть дістати квитки у купейні вагони, а за два тижні до такої омріяної подорожі на море можна узагалі лишитися без будь-якого місця у потязі.
Проблеми були вже у травні
У кінці травня лучанка Олена поїхала в Одесу. Розповідає, що квиток брала за три тижні, але й це не допомогло їй отримати хороше місце у купейному вагоні. Квиток, як їй пояснили у касі, був ледве не останній. Тож довелося задовільнитись купе біля вбиральні.
Коли ж поверталася назад до Луцька – ситуація повторилася: дівчині дістався «останній» квиток у купе біля туалету.
«Надумала взяти через декілька днів квиток мамі, бо вона їхала з Шепетівки теж в Одесу, однак їх уже не було. Залишила свій телефон, аби повідомили, коли ж квитки з’являться в продажі. Через трохи часу перетелефонували і сказали, що можна взяти квитки зі Здолбунова. Між Шепетівкою і Здолбуновим година часу їзди, тобто платиш на декілька гривень більше, але принаймні маєш гарантований квиток», - переповідає подробиці лучанка.

Квитки на південь – як гарячі пиріжки
На Луцькому залізничному вокзалі дійсно ажіотаж біля кас дальнього сполучення.
«Волинські новини» поцікавилися у касирів, якою ж є ситуація із продажем квитків на південні напрямки. Подорожуючим в Одесу, як з’ясувалося, квиток у купейний вагон можна взяти 11-ого червня, коли стартує попередній продаж квитків на потяг із відправкою 25 липня. На всі інші дні купейні вагони уже «забиті».
Ковель-Сімферополь
Трохи кращою є ситуація із потягом Ковель-Сімферополь. На 23 липня є можливість забронювати купе, однак, як повідомили у касі, залишилися тільки верхні полиці. Є ще верхні місця у купе й на 24 липня. А бажаючим їхати до Сімферополя потягами з 24 червня до 4 липня доведеться шукати інший транспорт, бо квитків немає взагалі.
Ковель-Одеса
Щодо потягу Ковель-Одеса, то на 20 червня залишилися лише верхні полиці у плацкартних вагонах.
Трохи кращою є ситуація із бронюванням на період з 30 червня до 5 липня - окрім верхніх полиць у плацкарті, ще є й бокові.
Щодо поїздів, що курсують до 20 червня, то фактично залишилися тільки верхні полиці. На потяг 20 червня квитків уже немає. На початку липня ще лишилися бічні та верхні полиці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
СВС Показати IP 11 Червня 2013 22:16
"Покращення" на железной дороге для Луцка наступило.Готовьте люди телеги и айда на море.Как всегда наши народные депутаты и областная администрация бездействует..........
Олександр Показати IP 12 Червня 2013 00:08
А через щнайомих купе із нижніми полками як завжди можна буде вяти на які завгодно рейси...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus