USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мисливським господарствам Волині не надали 30 тисяч гектарів угідь

19 Травня 2016 21:03
Мисливське господарство «Звірівське» та Шацький національний природний парк не отримали в користування мисливські угіддя загальною площею понад 30 тисяч гектарів.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської обласної ради 19 травня.

Депутати розглянули проекти рішень про надання мисливських угідь у користування державному підприємству «Мисливське господарство «Звірівське» та Шацькому національному природному парку. Так, для ДП «Мисливське господарство «Звірівське» пропонували надати в користування угіддя площею 3 653,95 гектара терміном на 25 років, для Шацького національного природного парку - угіддя площею 28 863 гектари на аналогічний термін.

Депутат Анатолій Грицюк зазначив, що питання щодо «Звірівського» не варто підтримувати, тому що сьогодні це мисливське господарство не фінансується державою – держлісгоспи його частково фінансують на умовах зворотньої співпраці. До того ж, це мисливське господарство розташоване у центрі національного природного парку «Цуманська пуща» і адміністрація парку стверджує, що рішення про надання мисливських угідь «Звірівському» суперечить законодавству.

У «Цуманську пущу» планують приваблювати туристів, облаштувавши рекреаційні зони, тож депутат закликав колег не приймати поспішних рішень.

У підсумку, обранці волинської громади не підтримали жоден із двох проектів рішень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
до кватирка Показати IP 20 Травня 2016 13:59
Ти хапуга, злодюга і твоє місце на лаві підсудних, хоча ти робиш чужими руками. Коли кінець вже положать кінець твоїм зловживанням? Він прилаштував племінника колісника вже директором в Шацькому ДП, синочка колісника гл. лісничим в В-Волинську, племінницю гл.бух. в управлінні куми ...., Будь ласка скажіть, що далі чекати від БП-дайте відповідь.
55 Показати IP 20 Травня 2016 15:05
зі Звірівським пояснили, ну а з Шацьким парком у чому проблема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus