USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Войтович таки призначив Олешка ректором волинського інституту

7 Жовтня 2013 15:48
Депутата Волинської облради Петра Олешка таки призначили ректором Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти. Про це розповів голова Волиньради Володимир Войтович, - пише «IA ZIK».

Зі слів Войтовича, він підписав розпорядження про призначення ректором Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти депутата облради Петра Олешка, який свого часу вийшов із фракції «Батьківщини», - йдеться у повідомленні.
ЧИТАТИ ЩЕ: ОЛЕШКА ВПЕРТО ХОЧУТЬ ПРИЗНАЧИТИ НА ПОСАДУ РЕКТОРА ВІППО
«У п’ятницю надійшло це подання (від ОДА), у п’ятницю було засідання комісії з питань освіти і науки. Комісія підтримала кандидатуру і видано розпорядження про призначення з 8 жовтня Олешка Петра Степановича ректором цього інституту», – сказав Войтович.

«У міжсесійний період такі повноваження надані голові обласної ради для того, щоб мати право призначати на посаду керівника тієї чи іншої комунальної установи», – переконує він.

До слова, через призначення Олешка ректором кілька місяців опозиція блокувала роботу Волиньради.

Врешті, під час сесії 30 вересня голова ОДА Борис Клімчук повідомив, що відкликав подання про призначення на посаду ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти депутата облради Петра Олешка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Bhty Показати IP 7 Жовтня 2013 16:25
Ото чиъсь ынтереси видно ви сокого начальства. Тупицу такого вузу.АбсурдюКраще б якого слесарЯ призначилибсурд
Да Показати IP 7 Жовтня 2013 16:54
Два дибілла, а третій попросив
ОПА Показати IP 7 Жовтня 2013 16:59
Дайте копію розпорядження опозиції - нехай утреться, щоб з носиків не капало :)))))
123 Показати IP 8 Жовтня 2013 07:56
зато, в інституті, учілки з провінції, голодні на передок, завжди є, відіравились від чоловіків.
лучанка Показати IP 8 Жовтня 2013 09:19
Грош ціна нам усім, якщо на посаду ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти призначають людину, яка не має жодного відношення до школи і до освіти взагалі. Працюємо за принципом:"Кожна кухарка може керувати державою", то за таким принципом ми вже жили і дожилися... Таке враження, що у нас в обласній раді керівництво несповна розуму, якщо таких ректорів призначає. А скільки дійсно фахівців своєї справи, талановитих педагогів працює на Волині, але це нікого не цікавить, бо ніхто з керівництва не зацікавлений у справжній освіті на Волині - "тупими" краще керувати, а якщо ще й керівник розумом не вдався, тоді справді, тільки Олешка на ректора.
марина Показати IP 9 Жовтня 2013 10:29
я дуже задоволена ,що Олешка призначили на цю посаду,він хороша врівноважена людина,взагалі правильно зробили,а кому не подобається,хай вибачає.незавжди бути при керівництві,тим що завидують.
марина Показати IP 9 Жовтня 2013 10:29
я дуже задоволена ,що Олешка призначили на цю посаду,він хороша врівноважена людина,взагалі правильно зробили,а кому не подобається,хай вибачає.незавжди бути при керівництві,тим що завидують.
олена до марина Показати IP 9 Жовтня 2013 21:33
Ось завдяки таким як ви , ми маемо те що маемо
Олюня Показати IP 9 Жовтня 2013 12:27
Може і непоганий буде ректор цей Олешко. Єдине побажання буди вихованим, людяним справедливим, але серйозним керівником, а не такою загребущою, непередбачуваною розмазньою, яким був Сташенко. Та ще треба повиганяти прихвостнів Сташенка, які лише шкодять репутації інституту. Це по-перше тупа пришмандовка бухгалтерша, викладачі, що не розуміють вчительської справи та типа методистів, які ще навіть інститутів не покінчали, а вже наставляють вчителів. Тоді не буде такої ганьби в тому інституті. Та й самого Сташенка треба погнати, а то і далі керує тепер уже кафедрою. Як був самозакоханим нерозумним чоловіком, таким і залишився, лише маніпулює людьми та всім погрожує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus