USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

З технікою і авіацією: на кордоні Волині з Білоруссю провели масштабні тренування

1 Грудня 2021 09:42
На Волині на кордоні з Білоруссю триває прикордонна спецоперація «Полісся». На різних ділянках прикордонники, нацгвардійці та поліція відшліфовували одразу кілька сценаріїв ймовірного наступу мігрантів.

Про те, як діятимуть силовики, та чи почувають себе у безпеці місцеві жителі – 30 листопада йдеться в сюжеті ТСН. 19:30.

Так, сотні силовиків відпрацьовували захист від навали ймовірних мігрантів. Залучили навіть прикордонну авіацію. Поки гелікоптери патрулювали територію з неба, спецпризначенці вчилися боронити земні рубежі від ймовірної навали мігрантів.

Позаду силовиків – спецтехніка, водомети та кінологи.

Водночас інший сценарій відпрацьовували працівники Служби безпеки. Вони, за легендою, затримують диверсантів, які сховалися в прикордонному селі.

І хоча досі на українсько-білоруському кордоні – жодних мігрантів немає, готуватися треба до різних сценаріїв Про це заявив міністр внутрішніх справ, розповідаючи про зустріч з польським колегою.

Поки силовики тренуються, у прикордонному селі Дольськ триває звичне життя. Про навчання, кажуть місцеві, дізналися практично одразу, бо повз їхнє село їхало багато техніки.

А от в те, що сюди прориватимуться мігранти – вірять не дуже і сподіваються, що військові тренуються не дарма.

Проте спецоперація проходить успішно, запевняють силовики.

Такі навчання триватимуть до кінця року у всіх п’яти прикордонних регіонах. Аби підсилити рубежі, на різні ділянки вже прибувають вісім з половиною тисяч силовиків та військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus