USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За ціною машини: мер Чернігова засвітився у куртці за 900 тисяч гривень, – ЗМІ

20 Січня 2022 17:55
Мер Чернігова Владислав Атрошенко приїхав на зустріч у селище міського типу в люксовій куртці, вартість якої може становити 900 тисяч гривень.

На дорогий верхній одяг звернула увагу депутатка Чернігівської міськради Марина Рейко, пише Фокус.

За її словами, мер обласного центру Владислав Атрошенко приїхав до селища міського типу Седнєв у куртці з крокодилячої шкіри.

Місцевий депутат припустила, що топ-чиновник був у верхньому одязі від люксового бренду Zilli. Така модель куртки з крокодилячої шкіри продається в московському «ЦУМі» за 2,415 млн рублів (за останнім курсом валют – 885 тисяч гривень).
На сайті московського «ЦУМу» також сказано, що ексклюзивна модель зі шкіри крокодила, яка була випущена в рамках колекції у 2020 році, доступна лише за передоплатою.

Офіційних магазинів французького бренду Zilli в Україні немає. Представником люксового виробника є київський шоу-рум Sanahunt, проте на сайті бутика немає схожих курток зі шкіри крокодила.

Згодом Атрошенко відреагував на скандал у мережі. Як пише місцеве видання «Високий вал», мер заявив, що упродовж останніх 15 років купує одяг, не звертаючи увагу на торгові марки.

«Дивлюся повідомлення про ціну своєї курточки. З глузду з'їхати … Я сім або вісім років не ходив по бутіках і не купляв жодної коштовної речі. Років 15 мене марка речей не цікавить – я давно переріс якійсь умовний рівень, щоб залізна штучка на молнії характеризувала мій достаток. На такі речі взагалі не звертав уваги. Там чітко видно по замках, що це не Zilli. Zilli я купляв би дуже обережно, бо це не найкраща італійська фірма», – обурився Атрошенко на розширеній нараді у мерії, реагуючи на публікації у ЗМІ про його одяг.

Він також додав, що під хутровою підкладкою намагався знайти бірку фірми. Проте так і не повідомив учасникам наради про результати пошуків.

Щодо політичної позиції Атрошенка варто додати, що він голосував за диктаторські закони Януковича та часто міняв партії, намагаючись завжди бути в партії від влади — від Ющенка до Януковича, від Януковича до Порошенка, пише «СтопКор».

За інсайдерською інформацією видання, Атрошенко тримає під контролем усі суди Чернігова та області. Раніше посадовець мав важелі впливу на правоохоронні структури, втім ця система була зруйнована завдяки впливу центральної влади.

Враховуючи, що правоохоронці лише в судах можуть отримати дозвіл на обшуки чи слідчі дії, Атрошенко таким чином продовжує захищати частково себе та наближених до себе осіб та компанії.

Немало до Атрошенка питань щодо тендерів на будівництво доріг. За інсайдерськими даними видання, а також за даними ЗМІ, всі конкурси на ремонт та будівництво автомобільних шляхів виграють фірми, які пов’язують безпосередньо з мером Чернігова. Наприклад, у 2019 році ОДА перерахувала оточенню мера 2 мільйони за ремонт дороги в Остері, який не зробили.

Раніше Атрошенка визнали одним із найбагатших мерів України. Колишній нардеп свого часу подарував Януковичу золотий батон. Тоді Атрошенко був головою наглядової ради компанії «Хліб Києва». Тільки офіційно мав власності на понад 70 тисяч квадратних метрів: будинків, квартир, ділянок. Наприклад, столична квартира коштує понад 10 мільйонів. Елітні автівки та колекція годинників – понад 4 мільйони гривень. А ще кілька компаній у різних галузях.

На сайті НАЗК, де чиновники вносять інформацію про значні зміни у статках, у Атрошенка таких змін по кілька на місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
екс. Показати IP 20 Січня 2022 18:26
Це навіть близько не Zilli. Це звичайна шкіряна куртка, вартість якої не більше 300 дол.
Не вмію купувати до екс. Показати IP 20 Січня 2022 18:42
Ти ба який експерт. То може сходиш зі мною в секонд-хенд, вибереш якісні шмотки?
Задовбали Показати IP 20 Січня 2022 18:52
Потім скаже ну я ж написала , що схожа , а люди вже почнуть його четвертувати, я його не захищаю , але так в нас заведено , що за слова ніхто не відповідає
До всіх Показати IP 20 Січня 2022 19:33
коли люди зрозуміють, що результат один--2 м нижче рівня землі? Крапка
Сс Показати IP 20 Січня 2022 20:05
Ну так дорога куртка. А що десь є по другому, у нас всі чиновники і держслужбовці можуть собі це дозволити.
модниця Показати IP 20 Січня 2022 21:29
Зараз стільки реплік роблять китайці та турки, що не відрізнити від оригіналу, а вам тут впарюють всяке :)
Анонім Показати IP 20 Січня 2022 22:24
Я теж не думаю, що це та сама курточка - швів на грудях не має бути, рукави - не шкіряні, не має бути замочків на грудях. На ньому просто нормальна, якісна куртка, але не брендова. Я не вірю, що наш середньостатистичний чиновник, не олігарх, витратить свої чесно зароблені на бренд. Такі курточки шукайте вище - на Банковій,
Анонім Показати IP 20 Січня 2022 22:28
Тількі що подивилась спеціально на сайті магазину - це точно не вона, там зовсім інша куртка. Журналісти часто мають людей за бидло. Щоб довести, що чиновник краде, треба збрехати???
Чернігівець. Показати IP 21 Січня 2022 07:29
"Баба Яга" як завжди: проти.
Анонім Показати IP 21 Січня 2022 14:16
Вот так новость! Бред полный от Марины Рейко. Пущай скажет сколько у нее трусики коштують.
виктор Показати IP 21 Січня 2022 15:27
так схочеться во власть до корита шо несем всякую х....ю лиш бы пропиариться
Наталі Показати IP 21 Січня 2022 19:33
Та ще невідомо до чого тут Марина Рейко. Скоріше наших місцевих політиків хочуть один з одним посварити.То це вже відомо, що Зеля тиснув на мера, щоб по 206 округу не висував від своєї партії кандидата, а Марина Рейко на минулих виборах від ЄС йшла, теж супротивник слуг. От і пишуть усіляку чуш, та судові справи заводять
Зінаїда Показати IP 21 Січня 2022 22:49
Народ, мабуть мер міста має ходити в куфайці??? Ви на базар давно ходили?? Нормальна куртка для звичайних людей 250 доларів коштує. Публічна людина має нормально вдягатися. Давайте ще покритикуємо його авто. Може нехай на ланосі їздить? Заспокойтесь.
Анонім Показати IP 22 Січня 2022 14:12
Не заздріть Атрохє. Наш мер зробив стільки для міста, що іншим ще треба років 10 старатися, щоб наздогнати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus