USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Засудили лучанина, який створив власну «фабрику» амфетаміну

3 Жовтня 2017 12:27
Лучанина засудили за виготовлення психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Луцькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про організацію та утримання 30-річним лучанином місця для незаконного виготовлення, зберігання психотропних речовин в особливо великих розмірах.

Встановлено, що указаний громадянин, дізнавшись про хімічну формулу психотропної речовини, обіг якої обмежено, вирішив самостійно її виготовити. Реалізовуючи свій злочинний намір, він підшукав приміщення на окраїні міста, у якому розмістив хімічний посуд, прекурсори, інші речовини та розпочав проведення хімічних реакцій синтезу для виготовлення амфетаміну.

Отриману психотропну речовину зберігав у цьому ж приміщенні, доки його в лютому поточного року в ході санкціонованого обшуку не вилучили працівники поліції. Також ними вилучено і вогнепальну зброю – перероблений стартовий пістолет марки «STALKER».

Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.311, ч.1 ст.313, ч.1 ст.317, ч.3 ст.309, ч.1 ст.263 КК України, та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Однак, врахувавши пом’якшуючі обставини, звільнив

останнього від відбування призначеного покарання з іспитовим строком 3 роки.

Прокуратура вважає таке покарання занадто м’яким та оскаржує вирок суду у зв’язку з невідповідністю призначеного покарання ступеню тяжкості кримінальних правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 3 Жовтня 2017 12:49
Ха ха ха,"пом'якшуючі обставини"це валюта,ціна питання?)))
Прохожий Показати IP 3 Жовтня 2017 12:53
Держава сама довела до цього раз таку розумну людину не взяла під своє крило. Він розуміючи хімію міг роби і на користь але таких нашій державі не потрібно.
Знаючий Показати IP 3 Жовтня 2017 16:23
В умовах сьогодення (інформаційних технологій) виготовити амфетамін, при бажанні, може хто завгодно і для цього не потрібно бути генієм...В будь-якому разі, у даному випадку, це отнюдь не геній, кажу, як знаючий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus