USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Соромлюся запитати»: ревізорчик проінспектував вбиральню на митниці

17 Лютого 2017 14:01
Відсутності живих черг на МП «Устилуг», що стало нормою за декілька останніх місяців, радіють не усі. Адже водії та пасажири автівок, які вишикувалися у вервечки, щоб перетнути кордон, приносили прибутки місцевим підприємцям. То води купити, то чогось перекусити, та й навіть справити нужду після кількагодинного чекання – усе це заробітки для місцевого люду.

Отож, на продовження експерименту на «Устилузі» журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини Андрій Кравченко вирішив проінспектувати зручності одного із найнеобхідніших об’єктів на митниці – вбиральні.

Варто додати, проводити ревізію Андрій навчався у самої Ольги Фреймут, разом з якою працює у новому проекті каналу 1+1 «Новий інспектор Фреймут. Міста».

Так, ревізорчик, як лагідно називає Ольга Фреймут Кравченка, спробував наслідувати свою вчительку та здійснив перевірку приміщення туалету на чистоту, комфортність та ціну.

Як вдалося з’ясувати під час інспекції, у вбиральні порівняно чисто, біля рукомийника навіть є рідке мило… Проте відсутнє найголовніше – вода. Працівниця, яка доглядає за приміщенням, запевняє – замерз кран. Тож коли він відмерзне - під знаком запитання, вочевидь, навесні.

Сам же туалет, який працює цілодобово, працівники запевняють, що прибирають в залежності від забруднення. Та додають, що зараз через відсутність черг відвідувачів значно поменшало.

А ось про ціну за вхід, яка складає 2 гривні, кажуть, що таку встановило керівництво.

«Поверніть живі черги – заробітків нема», - додає наостанок працівниця вбиральні.

І хоч перша інспекція ревізорчика-початківця Андрія Кравченка через відсутність досвіду відбулася дещо хаотично та кострубато, сподіваємося, що вміння та навики прийдуть з часом. Як мінімум ревізія - то справа благородна!

Детальніше про саму перевірку дивіться у нашому сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Так Показати IP 17 Лютого 2017 20:00
А чому не поїхали на Угринів - там така файна будка серед поля з**рана аж на всіх ступєньках? І шукати не треба - носом почуєш за 2 кілометри. І ні попити, ні поїсти, ні рук помити. Це при тому, що люди по 6 год в черзі стоять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus