USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Соромлюсь запитати»: чи знають нардепи, що таке трильйон. Частина 3

2 Грудня 2016 07:00
«Білл, певно!», - жартують нардепи, відповідаючи на питання про те, хто був би першою леді, якби перемогу в США здобула Гілларі Клінтон.

Хто був би першою леді, якби перемогу в США здобула Гілларі Клінтон, чи вважають народні обранці депутата Сергія Мельничука безвідповідальним за жарт про трильйон гривень у е-декларації, та чи мають уявлення, що таке трильйон - у проекті Інформаційного агентства Волинські Новини «Соромлюсь запитати» - третя частина циклу відеоробіт про депутатів Верховної Ради.

Нагадаємо, у першій та другій частині проекту народні обранці розповідали про те, як ставляться до грошей, як вони відреагували на громадську думку щодо оприлюднених ними захмарних прибутків, та скільки готівки тримають «на кишені».

От і цього разу ІА Волинські Новини вирішили повернутися до е-декларацій та розпитали у нардепів, чи знають вони, що таке трильйон гривень, та як сприйняли інформацію про те, що нардеп Мельничук від «Волі народу» нібито жартома вказав таку «фантастичну» суму.

Серед опитаних були і нардепи з Волині – Ірина Констанкевич та Степан Івахів.

Поцікавилися ми у нардепів і тим, хто був би першою леді США, якби перемогу на виборах здобула Гілларі Клінтон. Тож про це та не тільки детальніше дивіться у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
майдан Показати IP 2 Грудня 2016 09:05
Петре ще довго чекати висновків декларацій?
Антибрехун Показати IP 4 Грудня 2016 00:40
Більш конч**ної людини ніж Лапін я напевне ще не бачив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus