USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Соромлюсь запитати: ким мріють стати луцькі дітлахи

1 Січня 2017 12:00
Льотчик, президент, ветеринар, лікар, військовий, артист, повар – про які тільки професії не мріяли ми у дитинстві. А перелік їх великий, та й порахувати їх усі складно.

Але ці дитячі спогади навівають на нас якусь ностальгію та бажання хоч на мить повернутися у те безтурботне минуле.

Про що мріють зараз наші дітлахи, ким хочуть стати, коли виростуть та яку зарплатню хочуть отримувати – про це та не тільки журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини «Соромлюсь запитати» в образі Діда Мороза розпитав напередодні Нового року у вихованців одного з луцьких дитсадків.

50 чи 200, тисяча чи мільйон, гривень чи доларів - цифри різні та й валюта також, але вже у такому юному віці кожен з них знає, яку зарплатню хоче отримувати, коли виросте. І, незважаючи на те, що до вибору професій малятам ще далеченько, проте у них вже є мрії та сподівання щодо майбутнього покликання.

Поліцейський, військовий, лікар, художник: яку професію обирає нове юне покоління - дивіться у сюжеті.
Нагадаємо, розповіли малюки Діду Морозу і про Президента України, якому передали вітання та побажали любити Україну у Новому році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 1 Січня 2017 12:21
Чудове відео - підняло настрій.)
погляд з-за бугу. Показати IP 2 Січня 2017 09:43
ви б ще у ясельних дітей запитали. Уже в 2014 студенти зробили революцію гідності на кошти ЕС і ЦРУ (правильніше державний переворот-такий дослівний переклад). Що вийшло коментувати не треба! Вас купили, а ви і досі цього не розумієте і про якусь гідність лепечити. Жах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus