USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

25 хворих: через спалах коронавірусу скасували матч «Волинь» – «Прикарпаття»

19 Листопада 2020 14:59
Через спалах коронавірсу в івано-франківському клубі матч між «Прикарпаттям» та «Волинню» скасували.

Про це повідомляють на сторінці Fan-project Volyn у фейбуці.

Напередодні матчу з «Волинню» франківська команда отримали несподівані результати молекулярно-генетичного дослідження, 25 з яких виявилися позитивними. Лише п’ятеро гравців і троє тренерів отримали негативні результати тесту.

19 листопада команда всім складом пішла на двотижневу самоізоляцію.

Відзначається, що у більшості інфікованих – це вже другий або навіть третій випадок позитивних результатів COVID-19.

Наприкінці жовтня у складі івано-франківської команди було виявлено 13 позитивних тестів на коронавірус, однак це не завадило «Прикарпаттю» зіграти виїзний поєдинок з «Агробізнесом».

Цього разу у розпорядженні тренерського штабу немає 13 футболістів для заявки на гру, тож найближчі 2-3 матчі чемпіонату підопічні Руслана Мостового не зіграють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Остап Вакарчук Показати IP 19 Листопада 2020 15:23
Пора ФФУ не скасовувати у такому випадку поєдинок, а суворо карати тих тренерів та футболістів, які допустили щодо коронавірусу погіршення ситуації в команді вже не вперше. Франківці вже так розпустились, футболісти вештаються не відомо де, сидять не дотримуючись карантинних обмежень по ресторанах, барах. Одним словом за відсутність дисципліни у ФК "Прикарпаття" Івано-Франківськ, присудити їм технічну поразку 3:0. Так можна хворіти і скасовувати матчі, а потім весь час доганяти пропущені поєдинки на протязі усього футбольного сезону. Присудити ФК "Прикарпаття" поразку, другий раз, будуть дотримуватись жорсткого карантину.
Ісса Ндойє Показати IP 19 Листопада 2020 18:28
Треба зараховувати поразку і знимати очки, тому що цим починають маніпулювати у власних інтересах !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus