USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Гол футболіста «Волині» у збірній не зарахували

5 Червня 2013 11:26
Молодіжна збірна команда України у півфінальному матчі турніру, присвяченому пам’яті Валерія Лобановського, обіграла збірну Словенії з рахунком 2:1 та вийшла до фіналу змагань. Нагадаємо, що до U-21 Сергій Ковалець викликав двох гравців «Волині» - Олександра Насонова (на фото) та Віталія Приндету, - йдеться на сайті ФК «Волинь».

У грі із словенцями головний тренер молодіжної збірної задіяв тільки Насонова, який на позиції правого захисника відіграв увесь матч. Саша активно діяв на своєму фланзі, підключався до атак команди і навіть забив гол, який, щоправда, відмінили через активний офсайд у його партнера.

Іншого разу, на початку другого тайму, тільки реакція кіпера словенців врятувала їх від голу після удару захисника «Волині».

Олександр Насонов поділився враженнями від зіграного півфіналу на Кубку пам`яті Лобановського із клубною прес-службою: «Нам допоміг швидкий гол на початку матчу, хоч згодом довелося непереливки, адже після вилучення словенців трохи додали в грі. У перерві ми домовилися з хлопцями - хай там що, але - виграти матч, адже так хочеться нарешті виграти Кубок пам`яті Лобановського. Не скажу, що фізично було легко, особливо важко було в останні десять хвилин гри. Якихось індивідуальних настанов від Сергія Ковальця я не отримував, він просив усіх захисників зіграти жорстко в захисті і за можливості підключатися до атак».

«До табору «Волині» плануємо прибути 9 червня», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus