USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гвоздик нокаутував Стівенсона і став новим чемпіоном світу. Відео

2 Грудня 2018 09:21
Українець Олександр Гвоздик здобув титул чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі (до 79,4 кг), відправивши у важкий нокаут канадського боксера Адоніса Стівенсона, який володів поясом з 2013 року.

Про це інформує Кореспондент.

Стартові раунди були ознайомчими, але в третьому раунді зі стартовим гонгом Гвоздик провів несподіваний удар у голову, відправивши суперника на канвас, але рефері чомусь не відрахував нокдаун.

До середини бою на діях чемпіона почала позначатися втома. Він непогано починав раунди, але потім тільки лише відстрілювався одиночними лівими.

Гвоздик, навпаки, з кожним раундом нарощував оберти, працював комбінаціями, здорово переміщався на ногах, заходячи за ударну руку.

Тривожні хвилини настали в десятому раунді, коли Гвоздик пропустив сильний удар і від нокдауну його врятували лише канати. Далі Саша був урятований у клінчах, а в кінці раунду вже українець видав хорошу серію ударів у голову супернику, швидко встигнувши відновитися.


Між раундами тренер Стівенсона мотивував добивати Гвоздика, заявивши, що «українець мертвий», але мертвим виявився канадець — Гвоздик натиснув, провів пару серій точних ударів, змусив чемпіона перейти в режим виживання, після чого відправив на канвас. Стівенсон не піднявся — і рефері негайно зупинив сутичку.

При цьому за записками суддів Гвоздик програвав на момент зупинки бою.


Гвоздик став чемпіоном світу у напівважкій вазі по версії WBC. Це четвертий українець, який володіє чемпіонським поясом. Чемпіонами є Олександр Усик (у першій важкій вазі за версіями WBA, WBC, IBF, WBO та The Ring), Василь Ломаченко (у легкій вазі за версіями WBA та The Ring) та Артем Далакян (у найлегшій вазі за версією WBA).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus