USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як молодь Волині штовхала ядро і змагалась на витривалість. ФОТО

10 Жовтня 2013 14:29
На змагання з легкої атлетики серед сільських школярів у село Боратин Луцького району з’їхалось близько 300 юних спортсменів віком від 13 до 16 років з 12 районів області.

Фінальні змагання відбулися 9 жовтня під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?», згідно з програмою обласних сільських спортивних ігор 2013 року.

На спортивному комплексі «Боратин» школярі змагались з таких видів спорту:
-метання м’яча;
-стрибки у довжину;
-штовхання ядра;
-біг 60, 100, 500, 600, 800, 1000 м.

Найспритнішими в обласних змаганнях з легкої атлетики серед сільських школярів виявились господарі змагань, представники Луцького району (голова Луцької райорганізації ВФСТ «Колос» Кузьмич І.Я.), які і вибороли І загальнокомандне місце. Друге місце здобули спортсмени Ковельського району (голова Ковельської районної організації ВФСТ «Колос» Чубара В.Я.), а третє - школярі Любешівського району (голова Любешівської районної організації Артишук С.В.).

Команди-переможці у видах та загальнокомандному заліку нагородили кубками та дипломами. В особистому заліку переможці та призери нагороджені медалями та грамотами.

Спортивні змагання організували управління у справах сім’ї, молоді і спорту, управління освіти і науки облдержадміністрації, обласне відділення НОК України, обласна рада ВФСТ «Колос» АПК України.

Головний суддя змагань – завідувач сектором дитячо-юнацького спорту, олімпійських видів спорту та організаційної роботи управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації О.В.Сорокун.

Велику практичну допомогу в організації та проведенні змагань надали: Боратинська сільська рада (голова Яручик С.О.), Боратинська ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Бойчун М.К.), завідувач клубом у Боратині Шуляк С.Ю., директор спортивного комплексу «Боратин» Марчук В.С., Луцька ДЮСШ, Луцька районна організація ВФСТ «Колос» АПК України (голова Кузьмич І.Я.), відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Луцької райдержадміністрації (начальник Крочук І.Ю.) та головний спеціаліст (Корнелюк І.В.).

А ще, згідно з українською традицією, учасникам змагань організатори вручили запашний коровай та поклали корзину квітів до Меморіалу Слави.

Учасників та гостей свята порадували своїми піснями Боратинський гурт «Перепілка» та дитячий танцювальний колектив «Непосиди».


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus