USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Капітан «Волині» каже, що саботажу у команді не буде. ФОТОРЕПОРТАЖ

16 Квітня 2013 13:00
Капітан луцької «Волині» Сергій Сімінін переконує, що гравці команди попри складну фінансову ситуацію, на поле все одно виходитимуть кожної гри.

Про це він заявив під час відкритого тренування ФК «Волині», що відбулося 16-го квітня на тренувальному полі у загальноосвітній школі-інтернаті – правничому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою.




Сергій Сімінін під час спілкування з журналістами розповів про підготовку команди до кубкової зустрічі з «Дніпром», що відбудеться у цю середу: «Намагатимемося показати хорошу гру перед вболівальниками після гри з «Іллічівцем». Треба брати реванш. Будемо старатися. Клімат у команді нормальний - працюємо».





Капітан «хрестоносців» дав відповідь і на питання про те, що гравці можуть вийти на поле, через не виплату зарплати: «Ні, звичайно. Треба виходити і грати. І не буде такого, щоб не виходити. Це наша робота ми зобов’язані її виконувати».




Також півзахисник оцінив шанси суперників: «Дніпро хороша команда, але будемо все робити, щоб перемогти. У нас склад нормальний, і Шиков гратиме, і Занєв, от тільки Еріка не буде».





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
FanatIK Показати IP 16 Квітня 2013 13:42
Ну удачи! А вот Эрика как раз и не хватает!:(
maxim.maryanchyk до FanatIK Показати IP 16 Квітня 2013 15:41
Це точно! Це те саме що Барселона без Messi
Буба до maxim.maryanchyk Показати IP 16 Квітня 2013 18:32
Ні . Це те саме , як Реал баз Роналду !
андрiй76 Показати IP 17 Квітня 2013 11:31
Ні,це те саме що Реал і Барселона без зарплати.Але все одно виходять грати за престиж своїх клубів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus