USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Карантинне класичне: «Шахтар» впевнено переміг «Динамо»

31 Травня 2020 18:55
Попри те, що київське «Динамо» забило першим, донецький «Шахтар» відповів тричі та святкував впевнену перемогу – 3:1.

Матч 24 туру після відновлення Прем'єр-ліги відбувся 31 травня на НСК «Олімпійський».

Одразу в першому турі після відновлення чемпіонату України вболівальників очікувало українське класичне між «Шахтарем» та «Динамо», щоправда цей матч, як і інші ігри чемпіонату, був закритий для глядачів через пандемію коронавірусу.

«Динамо» відкрило рахунок вже на 19 хвилині: Сидорчук підхопив м’яч після відскоку і пробив прямісінько в кут воріт «гірників». Щоправда Катерина Монзуль цей гол не зарахувала через порушення правил Попова на Степаненку, яке вона зафіксувала після перегляду VAR– захисник киян рукою зачепив обличчя лідера «Шахтаря».

А на 38 хвилині гол київської команди зарахували: Буяльський уникнув офсайду та головою в падінні замкнув класне закидання Цитаішвілі – 1:0.

Проте радість «Динамо» була не довгою – вже за хвилину після скидки Мораеса Марлос більярдним ударом в кут зрівняв рахунок – 1:1.

У другому таймі на 67 хвилині «Шахтар» вийшов вперед – Марлос оформив дубль. Уже на 74 хвилині «Шахтар» забив третій гол – «гірники» вибігли в контратаку, підсумком якої став результативний удар Маркоса Антоніо – 3:1.

У підсумку матч і завершився рахунком 3:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus