USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковель розгромив «Колос»

6 Вересня 2015 12:47
ФЦ «Ковель-Волинь» розпочав новий футбольний сезон у чемпіонаті Волині. Суперником ковельчан був ківерцівський «Колос». Спочатку на поле «Вересу» вийшли молодіжні команди. Мінімальну перемогу здобули господарі. Єдиний м’яч провів Михайло Ткачук.

О 17-ій годині на смарагдовий газон вийшли дорослі команди. Вже після першого тайму рахунок виглядав непристойним – 3:0. Особливо глядачам запам’яталося друге взяття воріт. Ковель, перехопивши сферу, помчав у контратаку. З флангу точну передачу виконав Роман Романчук, а на другому поверсі результативно зіграв Олександр Ліщук. Відразу після пропущеного м’яча ківерчани влучили у штангу.

В другому таймі господарі відзначилися ще тричі, причому не примудрилися не реалізувати пенальті (схибив Ліщук). Наприкінці зустрічі арбітр вже дав пенальті на користь гостей, який вони не змарнували. Також за тридцять хвилин до закінчення за ковельчан дебютував Віталій Романчук – виконавець паралімпійської збірної України. Кінцевий рахунок протистояння – 6:1 (О. Ліщук-2, Ю. Дручик, А. Попіка, О. Марчук, П. Мороз).

Після гри один із наставників ФЦ «Ковель-Волинь», Юрій Романчук, повідомив: «Це був перший матч, наша команда тільки входить у сезон. Добре, що трапився не найсильніший суперник, а це дозволило нам проявити свої сильні сторони. Продовжуємо наполегливо тренуватися, аби покращити швидкість та ігрові кондиції. Приємно, що дебютувала молодь. Також хочу подякувати за хорошу якість газону всьому тренерському складу і працівникам стадіону «Верес»».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 6 Вересня 2015 17:44
http://www.ffu.org.ua/ukr/duflu/arch2/?sezon_id=2015/2016&base_id=1796

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus