USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ломаченко переміг Педрасу та здобув ще один чемпіонський пояс

9 Грудня 2018 07:35
Незважаючи на те, що в одинадцятому раунді Василь Ломаченко двічі відправляв Хосе Педрасу в нокдаун, бій пройшов повну дистанцію. За одноголосним рішенням суддів перемогу отримав українець (119:107,117:109, 117:109), здобувши в об’єднавчому поєдинку ще один чемпіонський пояс – WBO.

Поєдинок відбувся 9 грудня на легендарній арені Madisson Square Garden у Нью-Йорку.

Перед боєм

Бій проти пуерториканця Хосе Педраси мав стати для Василя Ломаченка першим після чотиримісячної перерви, адже, як відомо, українець переніс операцію на плечі, тож потребував відновлення. У цьому поєдинку, який мав пройти у легкій категорії, українець захищав свої титули за версіями WBAта TheRing, натомість Педраса поставив на кін чемпіонський пояс WBO, тобто це мав бути об’єднавчий бій.

Перед боєм Ломаченко наголошував, що йому не дуже подобається стиль його суперника, адже здебільшого той боксує в захисному стилі, однак, зазначив Василь, його цікавить лише пояс і нічого більше. Хосе Педраса, своєю чергою, називав нашого співвітчизника одним з найкращих боксерів світу, проте обіцяв, що знайде йому протидію.

Зазначимо, що пуерториканський боксер провів на рингу 26 боїв – у 25 боях він отримав перемоги, 12 з яких нокаутами, і поступився лише одного разу. Натомість Ломаченко провів лише 11 поєдинків, один з яких програв, однак в 9 боях він нокаутував своїх суперників.

На зважуванні український боксер виявився важчим за Педрасу, адже показав на вагах 60 кілограм 960 грам, пуерторіканець, своєю чергою, заважив 60 кілограм 870 грам, тож обидва боксери вклалися у ліміт легкої ваги 61 кілограм 265 грамів.

Щодо призових, то офіційно перед боєм вони не озвучувалися, однак, якщо зважати на статус поєдинку, можна припустити, що вони будуть чималі, адже лише за бій проти Рігондо українець заробив 1 мільйон 200 тисяч доларів.

Бій

В першому раунді ніхто з бійців особливо не поспішав йти вперед, здебільшого обидва боксери намагалися вийти на потрібну дистанцію для удару, зокрема Василь непогано пробив лівий боковий. Наступна трихвилинка була більш активною – українцю вдалося завдати декілька чудових ударів лівою в голову свого суперника. Незважаючи на більший розмах рук у Педраси, Ломаченко провів декілька хороших комбінацій у третьому раунді. Відзначимо, що з кожною наступною трихвилинкою перевага Василя була все більш помітною.

У четвертому раунді Василь Ломаченко почав демонструвати свою швидкість роботи рук, тож пуерториканець наприкінці трихвилинки змушений був приймати потужні удари Ломи. В двох наступних раундах Василь показав, що готовий вкладатися в удари, і не дивлячись на те, що Педраса швидкий боксер, у Василя проходили потужні комбінації, від яких пуерторіканець не встигав ухилятися. Наступні раунди пройшли з-за переваги Василя Ломаченка, який викидав більшу кількість ударів, натомість його суперник більшу увагу приділяв захисту. Було помітно, що бій може не пройти повної дистанції, адже Василь продовжував домінувати, наносячи акцентовані удари в голову пуерториканця, серед яких варто відзначити удар лівою в щелепу.

В одинадцятому раунді українець розпочав справжнє бомбардування, відправивши Педрасу у два нокдауни. Було помітно, що у фінальному раунді українець хоче дотиснути свого суперника, однак достроково перемогти Педрасу не вдалося, тож переможця мали назвати судді.

Отож, за одноголосним рішенням суддів перемогу отримав Василь Ломаченко - 119:107, 117:109, 117:109. Таким чином, він здобув ще один чемпіонський пояс – WBO.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Молодець!!!! Показати IP 9 Грудня 2018 18:28
Цар)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus