USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанин – дванадцятиразовий чемпіон України з пауерліфтингу

27 Березня 2017 16:31
Вихідними у Рівному відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з вадами зору. Волинь представляв спортсмен Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», член команди «Volynstrength» мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика» Анатолій Гречко.

У присіданні Гречко встановив рекорд України – 216 кілограмів у своїй ваговій категорії 90 кілограмів. У жимі лежачи спортсмену підкорились 135 кілограмів та 237,5 кілограма у тязі. Сума триборства склала 587,5 кілограма. Додамо, що у жимі лежачи Анатолій виборов малу срібну нагороду.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СЛАБКІСТЬ – ЦЕ НЕ ПРО ВОЛИНСЬКИХ ПАУЕРЛІФТЕРІВ-ІНВАЛІДІВ

«Підготовка важко йшла через травму плеча. Найбільше переживали за жим, аби Анатолій собі не зашкодив, та все склалось якнайкраще. До останнього Аналолій Гречко йшов кілограм в кілограм з рівненським спортсменом Анатолієм Дерманським. Була боротьба в становій тязі, де все і вирішилось», - розповів Заслужений тренер України Олег Хом’як.

Зазначимо, для 49-річного атлета це вже 12 чемпіонство на чемпіонатах України.

Нагадаємо, у грудні минулого року Заслужений майстер спорту України Анатолій Гречко посів друге місце на Чемпіонаті світу з жиму штанги лежачи серед спортсменів з вадами зору, який відбувся в турецькому місті Аланія.



Виступав у Рівному і син Анатолія – Вадим Гречко. У його категорії до 82,5 кілограма склалася серйозна конкуренція. Окрім лучанина на золото претендували новоспечений Заслужений майстер спорту України Роман Набухотний і «міжнародник» Євген Бабенко. Переміг Вадим у сумі триборства 580 кілограмів.


ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ ПАУЕРЛІФТЕРИ ВИБОРОЛИ ВЖЕ ДРУГЕ ЗОЛОТО В ДАНІЇ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Філоненко Показати IP 27 Березня 2017 19:26
Я б краще виступив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus