USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі кікбоксери – серед лідерів за кількістю перемог на чемпіонаті України

15 Лютого 2019 09:14
Команда спортсменів відділення кікбоксингу КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради» відзначилась численними перемогами під час нещодавнього чемпіонату України. Привітав призерів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, вручивши подарунки від благодійного фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", який постійно надає підтримку тренерам та вихованцям клубу.

Участь у змаганнях взяли близько 690 учасників із 20 регіонів. При такій високій конкуренції наша команда отримала 11 призових місць у 4 вікових групах. Традиційно кікбоксери з Луцька показують високі результати на змаганнях різних рівнів, демонструючи високу майстерність і професійний рівень. Старший тренер КЗ «ДЮСШ№ 2 Луцької міської ради» Анатолій Кобель розповів, що успіх спортсменів із Луцька залежить як від наполегливих тренувань, так і від підтримки, яку нині надають Луцька міська рада та благодійний фонд Ігоря Палиці "Тільки разом«.
«Завдяки фонду «Тільки разом» маємо світлий просторий зал для тренувань. Завжди отримували допомогу, яка просто необхідна для досягнень високих спортивних результатів, адже статистика свідчить – для отримання титулу майстра спорту в спортсмена необхідно вкласти значні кошти, суми сягають і 5 тисяч доларів, – розповів Анатолій Кобель. – Також наші кращі спортсмени мають змогу оздоровитися влітку за підтримки фонду Ігоря Палиці. Маємо багаторічну співпрацю і вона триватиме надалі, забезпечуючи можливість молодим поколінням реалізувати себе у спорті. Для нашої школи значна кількість перемог – це закономірність. В минулому році ми зайняли третє командне місце по Україні. Успішно виступили і на спартакіаді школярів. В цьому залі викладаємо чоловічий і жіночий кікбоксинг. Кікбоксинг – це нелегкий шлях, але спортсмени отримують хороше загартування і показують успішні результати».

«Мені, як представнику міської влади, дуже приємно, що юні спортсмени мають змогу займатися в комунальному приміщенні безоплатно, – зазначив Григорій Недопад. – Ваші результати дійсно вражають, адже маєте 5 перших, 4 других і 2 третіх місця. Щиро бажаю все більших успіхів і досягнень в майбутньому, всього найкращого спортсменам і вашим тренерам. Ми продовжимо підтримувати ваші прагнення до перемог і сприяти в тренуваннях, забезпечувати необхідним спортивним оснащенням та можливостями для участі в змаганнях різних рівнів».
Привітав призерів і Руслан Роговський, голова правління ГО «Волинський боксерський клуб олімпійського резерву», подякувавши за можливість займатися в обладнаному приміщенні із залученням до тренувань усіх охочих юнаків та дівчат шкільного і студентського віку.

Кікбоксер Вадим Шевчук, який став чемпіоном України серед студентів у одній із категорій, розповів, що готується брати участь в чемпіонаті Європи, завдяки тренерам та спонсорам, які забезпечили підготовку і підтримку.

«Високий результат ми отримали завдяки наполегливій кропіткій роботі, щоденням тренуванням, – зауважив Дмитро Кобель, тренер відділення кікбоксингу «ВАКО». – Наші спортсмени віддані цьому виду спорту, вони дуже мотивовані, тому й показують достойний рівень».

Одна із наймолодших учасниць та переможниць всеукраїнських змагань, 11-річна Анна, розповіла, що займається кікбоксингом три роки і вже не вперше перемагає на чемпіонаті України. Дівчинка зазначила, що кікбоксинг навчив її захищати себе і в майбутньому вона хоче стати майстром спорту, чемпіонкою України і Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus