USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Луцькі футболісти-ветерани завдали своїм колегам з Варшави нищівної поразки

23 Серпня 2009 10:00

Міжнародна товариська зустріч з футболу між командами ветеранів міста Варшави та міста Луцька завершилася перемогою господарів. Про це повідомляє 23 серпня репортер «Волинських Новин».
Товариський матч відбувався 22 серпня, під вечір на луцькому стадіоні «Авангард». Під час гри футбольні ветерани обласного центру Волині мали повну перевагу над своїми колегами зі столиці Польщі.

Товариський матч відбувся між ветеранами «Волині» та польского клубу «Торгува» (Варшава). У складі лучан глядачі могли побачити своїх кумирів минулих років – Олега Федюкова, Сергія Круковця, Сергія Бурковського, Ярослава Комзюка, Сергія Драницького, Сергія Богунова, Володимира Гащина та інших.
Загалом перевага у грі була повністю на боці ветеранів «Волині», які загалом забили у ворота своїх суперників вісім голів.
У результаті кінцевий рахунок матчу – 8:1. Дублем відзначилися гравці луцької команди Олексій Чабан і Володимир Пащенко. Також м’ячі у ворота поляків відправили такі футболісти, як Сергій Богунов, Володимир Гащин, Сергій Круковець.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Серпня 2009 13:28
Козел, візьми калькулятор. 8:1!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus