USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На чемпіонаті України з велоспорту волинські спортсменки вибороли десять медалей

29 Вересня 2009 17:09
У Львові 23-28 вересня відбувся чемпіонат України з велосипедного спорту (трек). Успішно виступили на цих змаганнях учениці Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, представниці спорттовариства «Динамо», які вибороли десять медалей, у тому числі три найвищого ґатунку, – повідомляють «Волинські новини».
Дві золоті та одну срібну медалі здобула майстер спорту України, член національної збірної команди України Олена Цьось, яка стала чемпіонкою в дисциплінах кейрін та скретч і срібною призеркою в командному спринті.
Її подруга по команді майстер спорту, кандидат до національної збірної Ірина Папежук виборола «золото» в командному спринті і три срібні нагороди – на дистанціях спринт, кейрін і гіт 500 метрів.
Бронзові медалі виграли кандидат національної збірної команди України Яна Беломоїна в командному спринті та кейріні, резервістка цієї ж збірної Марта Терещук у командному спринті.
Як повідомили «ВН» у Волинській обласній ШВСМ, спортсменки навчаються в інституті фізичної культури та здоров\'я Волинського національного університету імені Лесі Українки і є вихованками динамівських тренерів-викладачів Віктора Ковальова та Валентини Матвійчук.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus