USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На зборах у Криму футболісти «Волині» провели 4 контрольні матчі

20 Лютого 2009 15:04
Сьогодні, 20 лютого, ФК «Волинь» вирушила зі зборів у Криму до Луцька, де, після короткого відпочинку, продовжить тренування перед від’їздом на третій збір. У Криму футболісти з обласного центру Волині провели 4 контрольні матчі, – 20 лютого повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту ФК «Волинь»,  у четвер, 19 лютого, «Волинь» зіграла свій завершальний спаринг другого тренувального збору в Криму. Суперником лучан став молодіжний склад луганської «Зорі». Щоправда, обом командам дещо заважало в’язке поле – напередодні випав сніг, який розтанув вранці перед поєдинком і, внаслідок цього, спотворив зелений газон, знівелювавши технічні можливості суперників.
Протягом усього матчу відчутна перевага була на боці волинян, котрі постійно контролювали м’яч. Луганчани ж віддали перевагу грі з глибини, від захисту. hКонтрольний матч «Волинь» – «Зоря-М» Луганськ завершився з рахунком 2:1.
Окрім нього, у понеділок, 16 лютого, «Волинь» провела черговий спаринг, суперником у якому виступила алчевська «Сталь». Він завершився із рахунком 4:4.
Ще раніше, у п’ятницю, 13 лютого, «Волинь» поступилася друголіговому «Арсеналу» з Білої Церкви. Матч проходив за знайомим для волинських уболівальників сценарієм: лучани атакують і пропускають. Відчутні проблеми з реалізацією та кадровим потенціалом не дозволили «Волині» реалізувти хоча б одну з чисельних гольових нагод. Натомість суперники відмінно відіграли на контратаках і тричі відзначилися у воротах лучан. У підсумку – поразка 0:3.
А у вівторок, 10 лютого, «Волинь» провела перший спаринг на другому етапі підготовки до сезону. Суперником лучан виступила досить відома несподіваними результатами у протистоянні з прем’єр-ліговими колективами команда вільних агентів «Гермес». Контрольний матч «Волинь» – «Гермес» завершився з рахунокм 1:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus