USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Сачко вивів «Ворсклу» у фінал кубка України з футболу, а «Динамо» знову програло «Шахтарю»

14 Травня 2009 10:48
У середу, 13 травня, відбулися два півфінальні матчі Кубка України з футболу, в яких зустрічалися «Ворскла» – «Металіст» та «Шахтар» – «Динамо». Про це 14 травня повідомляють «Волинські Новини».
 
У першому півфіналі полтавська «Ворскла» на своєму полі завдяки двом голам колишнього форварда «Волині» Василя Сачка здобула переконливу перемогу над харківським «Металістом» з рахунком 2:0. У другому матчі зустрілися «Динамо» і «Шахтар». Завдяки голу Маріуша Левандовського перемогу святкували гірники з рахунком 1:0.
 
Отож, у фіналі, який відбудеться 31 травня в Дніпропетровську, зустрінуться  «Шахтар» та «Ворскла».
Довідка:
У випадку нічиєї у донецькому матчі повинне було б бути призначене перегравання на полі «Динамо», однак для цієї гри було важко знайти вільну дату. 16, 23 и 26 травня – матчі чемпіонату, а 20 травня – фінал Кубку УЄФА.
Варто сказати, що півфінальний матч «Шахтар» – «Динамо» переносився кілька разів, зрештою була призначена дата 13 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 14 Травня 2009 11:13
Шахтар виграє УЄФА та стане чемпіоном у Укр. лізі. Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus