USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Шахтар» здолав «Бенфіку» в першому матчі 1/16 Ліги Європи

20 Лютого 2020 21:56
Донецький «Шахтар» у першому матчі 1/16 Ліги Європи мінімально здолав португальську «Бенфіку» - 2:1.

Матч 1/16 Ліги Європи відбувся 20 лютого на ОСК «Металіст» в Харкові.

Для донецького «Шахтаря» це мав бути перший матч після зборів, однак сюрпризів у стартовій одинадцятці не було. Питання були лише в тому, хто розташується на лівому фланзі півзахисту та займе позицію правого захисника. Ці позиції закрили Тайсон та Болбат відповідно.

«Шахтар» на правах господарів розпочав активніше, втім справа до серйозних моментів не доходила. На 20 хвилині «Шахтар» забив, але арбітр відмінив взяття воріт «Бенфіки» через офсайд у Марлоса.

Наприкінці тайму небезпечний момент створили португальці, проте Піцці не влучив у ворота Пятова. Марлос натомість відповів ударом з-за меж карного майданчика – прямо в руки кіперу. Відтак, перший тайм завершився з нулями на табло.

По перерві Мораес одразу міг забивати: українсько-бразильський нападник отримав пас від Тайсона, обіграв захисника, але Влаходімос відбив його удар.

«Шахтар» створював момент за моментом. Ісмаїлі пробив у стійку, а Коваленко пролетів повз м’яч і не зміг добити його у ворота. Через чотири хвили пробивав Марлос – португальців знову врятував голкіпер.

А на 55 хвилині донеччани нарешті відкрили рахунок: Марлос скинув під удар Патріку, який поцілив з-за меж штрафного прямо в кут воріт «Бенфіки» – 1:0.

«Шахтар» продовжив атакувати, але натомість сам пропустив. Втім, арбітр цей гол не зарахував, а призначив пенальті за фол Кривцова: до точки підійшов Піцці, який розвів м’яч і Пятова по різних кутах – 1:1.

Втім, на 72 хвилині «Шахтар» знову вийшов вперед: Коваленко замкнув простріл Мораеса – 2:1. У «Бенфіки» з-за меж штрафного пробивав Грімальдо – Пятов відбив цей удар.

Відтак, перший матч закінчився з рахунком 2:1 на користь «Шахтаря». Матч-відповідь відбудеться 27 лютого в Португалії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Психопланетарій, Лип Показати IP 21 Лютого 2020 09:07
Шахтар чемпіон, Шахтар молодець!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus