USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Старий Луцьк» у матчі-трилері поступився БК «Рівне» одним очком

1 Грудня 2019 15:16
У другому матчі спарки баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» не зумів взяти реванш, поступившись лише одним очком – 70:69.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 1 грудня у Рівному.

Вчора лучани не зуміли відіграти перевагу рівнян та в підсумку поступилися – 83:70, відтак сьогодні вони прагнули взяти реванш у принципового суперника.

Перші очки у матчі закинув рівнянин Тимощук, проте лучани завдяки двом поспіль попаданням Тютюнника з середньої дистанції вийшли вперед. До того ж двічі влучив Швагринський, зокрема і з-за дуги, тож тренерський штаб господарів взяв тайм-аут. За перші шість хвилин гри лучани мали перевагу в +10, а рівненська команда не могли наблизитися у рахунку, як це було вчора. Відзначимо дальній кидок Прозапаса, який ще збільшив перевагу лучан. Хоч рівняни дещо скоротила відставання до восьми очок за хвилиу до закінчення чверті, але Гуцалюк «трьохою» відновив перевагу своєї команди. Підсумковий рахунок чверті – 17:26.

Другу чверті активніше розпочав БК «Рівне», скоротивши відставання до -5, а згодом взагалі зрівнявши рахунок та вирвавшись вперед – 30:28. Лучани ніяк не могли налаштувати гру в захисті та й в нападі гра не йшла, адже за сім хвилин другої чверті вони закинули лише 3 очки. Глушко взагалі не влучив чотири кидки поспіль з лінії штрафних. В підсумку лучани розтринькали перевагу в +9 очок після першої чверті та на велику перерву вже йшли з -6 – 41:35.

Після перерви лучани заграли активніше – завдяки дальньому Тютюнника та попаданням з лінії штрафних «Старий Луцьк» вирвався вперед. Капітан Федчук «трьохою» зробив перевагу в +7 для «Старого Луцька». Тим не менше, гойдалки у рахунку продовжувалися – «Рівне» після тайм-ауту скоротило відставання до – 2, лучани знов наростили перевагу до 6 очок, але перед останньою чвертю перевага лучан все одно складала +2 очки – 54:56.

Протягом двох хвилин жодна з команд не мала переваги більше, ніж +1, але Швагринський продемонстрував лідерські якості. Спочатку «трьохою» Дмитро збільшив перевагу лучан до чотирьох очок, а в наступній атаці закинув «ендван». Проте лучани розгубили свою перевагу, і за хвилину до закінчення Шепелєв «трьохою» скоротив відставання БК «Рівне» до -1, а після тайм-ауту рівняни вирвалися вперед – 68:67 за 26 секунд до сирени. За п’ять секунд до завершення Тютюнник отримав можливість пробити з лінії штрафних і реалізував два з двох, вивівши «Старий Луцьк» вперед. Але за 1,7 секунд до сирени вже сфолили лучани – Тимощук реалізував два з двох. Тютюнник віддав довгий пас на Федчука, однак Едуард випустив м’яч. Таким чином, БК «Рівне» вдруге поспіль перемогло «Старий Луцьк» – 70:69.

Найрезультативнішим гравцем у «Старого Луцька» став Дмитро Швагринський, в активі якого 14 очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 1 Грудня 2019 16:13
Нарешті у грі з'явилась стабільність і постійність ! Програють стабільно і постійно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus