USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Старий Луцьк» в напруженому матчі не зумів перемогти «Рівне». Фоторепортаж

16 Лютого 2020 09:00
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет», наздогнавши у четвертій чверті БК «Рівне», все ж поступився у першому матчі «Волинського дербі» – 83:88.

Матч Вищої ліги відбувся 15 лютого в ОДЮСШ.

Перші очки під час гри закинув Дмитро Швагринський – лідер лучан влучив з-за дуги. Проте рівняни швидко відігралися та вийшли вперед. Відзначимо, що у стартовій чверті перевага миттєво переходила від однієї до іншої команди. Зокрема, двічі кидками здалеку на одне очко вперед «Старий Луцьк» виводили Дейна та Тютюнник. Втім першу десятихвилинку все ж виграв БК «Рівне» – 21:24.
За три хвилини другої чверті лучани відірвалися на +5, однак рівняни не дозволяли «Старому Луцьку» ще більше розвинути свою перевагу. Незважаючи на те, що «трьоха» Прозапаса зробила рахунок 40:34, «Рівне» зрівняло рахунок та в підсумку вийшло вперед. На велику перерву команди пішли за рахунку 43:44.
Після перерви за справу взялися гравці гостей, які за три хвилини розвинули перевагу до +9. У цій чверті лучани постійно були у ролі наздоганяючих. Перед фінальною десятихвилинкою рахунок був 61:69.
Лучани не хотіли програвати такий принциповий матч, щоразу відповідаючи на забиті очки гостей. Двічі поспіль з-за дуги у «Старого Луцька» попадав Коцько, а два попадання з середньої дистанції від Швагринського та Тютюнника скоротили розрив до двох очок – 78:80. Тренер «Рівного» Михайло Переверзій одразу зреагував, взявши тайм-аут. Але після цього Швагринський «трьохою» вивів «Старий Луцьк» вперед. За дві хвилини до сирени рахунок був рівний – 83:83. Але кінцівку краще провели баскетболісти з Рівного. Спочатку після незрозумілого фолу Глушка два кидки з лінії реалізував Кузьмінець, а після стовідсоткову реалізацію штрафних показав Коровяков. Тож лучани поступилися у першому матчі спарки – 83:88.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Дмитро Швагринський, який оформив дабл-дабл (20 очок, 10 підбирань). Відзначимо і Дениса Тютюнника, якому до аналогічного показника не вистачило одного підбирання.

Сьогодні команди зіграють другий матч, початок о 18.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вболівальник Показати IP 16 Лютого 2020 15:39
Фото дуже-дуже!!! Результат негативний. Поки, що. Але команда рухається в своєму розвитку. Все буде добре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus