USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» вдруге переміг «Хімік-2». Фоторепортаж

16 Листопада 2020 09:38
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк - Університет» здобув другу перемогу в южненського «Хіміка-2» – 95:77.

Нагадаємо, в першому матчі спарки лучани не залишили шансів своїм суперникам з Южного, тож у другій грі прагнули повторити своє досягнення.

Перші очки у матчі закинули лучани – Коцько влучив з-за дуги. А завдяки трьом дальнім влучанням Унгуряна луцькі баскетболісти вже у першій чверті відірвалися на 15 очок, зробивши вагому заявку на перемогу – 25:10.
На початку другої десятихвилинки лучани стріляли виключно «трьохами» – закинув Прозапас та двічі Глушко. Невдовзі ендван Глушка та дальній Крамара дозволили відірватися від южненців на +27. Однак до великої перерви гості зуміли трішки скоротити відставання – 50:29.

У наступній десятихвилинці лучани продовжили домінувати, а закінчилася вона ефектним влучанням з-за дуги Швагринського разом з сиреною – 75:47.
Фінальну десятихвилинку луцькі баскетболісти могли дозволити собі грати у задоволення. Відзначимо, що у «Старого Луцька» у цій чверті здалеку влучали Бондарук, Прозапас та Дейна. Наприкінці гри на майданчик вийшли молоді Бортнік та Єфімчук. В підсумку фінальна сирена зафікусувала впевнену перемогу лучан – 95:77.

Найрезультативнішим у лучан став Владислав Унгурян, в активі якого 16 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus