USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Суркіс порадив Шуфричу «вийняти колоду зі свого ока». І зайнятися стадіоном в Ужгороді

15 Грудня 2009 09:24

Президент ФФУ Григорія Суркіс порадив власнику ужгородського «Закарпаття» Нестору Шуфричу навести лад з клубним стадіоном, а не вимагати його відставки.
Про це заявив сам Суркіс-старший у прямому ефірі ТРК «Україна», перебуваючи на Майдані Незалежності у Києві.
 
«Я би порадив Нестору Шуфричу навести лад на ужгородському стадіоні і підготувати поле, щоб його тренер не бідкався на якість газону. Нехай він займається своєю справою, а не коментувати те, що і так очевидно», - сказав він.
Григорій Суркіс відкинув звинувачення віце-призидента донецького «Шахтаря» Бориса Колєснікова у поєднанні посад – пише Чемпіон.
 
«Я сьогодні - президент Федерації футболу України, який займається підготовкою до Євро-2012. Я не поєдную ніякі посади», - заявив Суркіс.
 

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 16 Грудня 2009 17:52
Шуфрич "любітель" по битися, комусь прочухана дати. Не туди він гроші вкладає, йому треба створювати свою промоутерську компанію по боксу. Футбол це його. Може з Кличками на ринг. А то задору в нього багато, треба його вибити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus