USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Тенісний турнір на Кубок міського голови Богдана Шиби набув всеукраїнського статусу. ФОТО. ВІДЕО

26 Травня 2009 12:36
Найкращі спортсмени України прибули до луцького спорткомплексу «Олімпія», щоб позмагатись на тенісному турнірі за Кубок міського голови Богдана Шиби. Відкриття турніру відбулося 26 травня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Під час відкриття спортивного заходу директор департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міської ради Володимир Пащенко повідомив радісну звістку: тенісний турнір на Кубок міського голови Богдана Шиби цього року набув всеукраїнського статусу. Таким чином змагатись за трофей будуть молоді спортсмени1997-2000 років народження із Луцька, Рівного, Трускавця, Львова та Стебника (Львівська область).
 
Привітати учасників прибули Луцький міський голова Богдан Шиба та депутат міськради від фракції БЮТ Сергій Григоренко. Останній наголосив на причині високого рівня проведення змагань із тенісу саме у Луцьку. «Якщо Рівне обійшло Луцьк по кінотеатрах, Тернопіль – по аквапарку, то «Олімпія» сьогодні дає відповідь нашим сусідам по тенісу», – зауважив він.
 
Свою думку щодо турніру та тенісу в коментарі «ВН» озвучив і градоначальник Луцька. «Теніс – високоінтелігентний вид спорту. Тому успіхи у ньому свідчать про рівень розвитку суспільства та громади», – підсумував Богдан Шиба. А також зазначив, що готовий організовувати змагання з різних видів спорту, щоб діти могли вибрати саме те, що їм до вподоби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімко Показати IP 26 Травня 2009 21:04
Лижемо дупу!? Так тримати!!! Далеееееееееееееееееееко підете!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus