USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку – турнір із волейболу пам’яті засновника клубу «Лучеськ-Підшипник»

9 Лютого 2019 12:20
Вісім волейбольних команд із Волині, Львова та польського Холма долучилися до товариського турніру пам’яті засновника великого волейболу на Волині.

VIII міжнародний турнір із волейболу серед чоловічих команд пам’яті Сергія Семенюка триває 9 лютого в обласній дитячо-юнацькій спортивній школі в місті Луцьку.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова Федерації волейболу Волинської області Ігор Рясик, у ході турніру пам’яті засновника та президента волейбольного клубу «Лучеськ-Підшипник», засновника великого волейболу на Волині Сергія Федоровича Семенюка, який трагічно пішов із життя у 2010 році, відбуваються товариські ігри.

«Ми щорічно проводимо такі змагання, на які збираємо як місцеві команди, так і команди з інших міст України та закордону, зокрема з Польщі та Білорусі. Зараз представлені вісім команд, які грають у двох підгрупах. Граємо по дві партії. Потім – фінал», – сказав Ігор Рясик.
І додав, що в турнірі беруть участь як дорослі команди, так і юнацькі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus