USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відбувся футбольний турнір на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

7 Грудня 2019 10:54
Футбольний турнір на призи Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» уперше проводили серед учнів 3-5 класів шкіл обласного центру. Змагання тривали із 2 до 6 грудня, а участь у них взяли 22 команди.

6 грудня у спортзалі НВК №24 вирували неабиякі пристрасті, адже стати володарями золотих медалей і заповітного кубка мріяли усі хлопчаки. Тож у грі направду викладалися на повну, створювали чимало моментів, забивали м’ячі. Утім перемога дісталася найкращим.

«Усі команди було розділено на чотири групи, з кожної виходило по дві найкращі команди. Сьогодні фінальний день, грало вісім найкращих команд, – розповів керівник програми Фонду «Волинь спортивна» Дмитро Піддубний. – Але вже всі грали за олімпійською системою на вибування. Загалом ми вперше провели турнір серед таких діток, бо зазвичай він відбувається серед старших класів: від 6-го до 11-го».

У поєдинку за ІІІ-IV місця зійшлися команди НВК №22 та ЗОШ№ 23. В основний час не виявилось переможця, тож пробивали серію пенальті, в результаті чого НВК№22 посів ІІІ місце. У фіналі змагалися команди НВК №10 та НВК №9, а переможцем стала команда НВК №10. Всіх учасників нагородили медалями, кубками. У кожній команді було визначено найкращих гравців, яких відзначили фірмовими статуетками. Також команди отримали м’ячі від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Варто зауважити, що приємною несподіванкою для юних футболістів стало те, що м’ячі від Фонду вручав їм футболіст «Волині» Олег Герасим’юк, чий син цього дня став найкращим гравцем команди НВК №9.

«Ви всі великі молодці, – сказав під час нагородження Дмитро Піддубний. – Вірю, що серед вас є багато майбутніх чемпіонів, а можливо, навіть володар «Золотого м’яча». А ще хочу передати вам найщиріші вітання від засновника Фонду Ігоря Петровича Палиці».

Отож, найкращим гравцем команди ЗОШ №23 став Максим Гайдучик, НВК №22 – Богдан Семешко, НВК №9 – Давид Герасим’юк, НВК №10 – Богдан Цап.
«Ми грали добре, просто трішки не пощастило, такий гол залетів… Я не думав, що буде так, – не стримує емоцій Давид Герасим’юк. – Звісно, друге місце теж призове, але хотілося стати переможцями. Але я працюватиму іще більше. Хочу бути таким крутим футболістом, як тато. І мрію грати за «Ювентус» та отримати багато «Золотих м’ячів».

«Я дуже-дуже радий, що ми перемогли, – каже найкращий гравець команди-переможця Богдан Цап. – Усі команди дуже хороші. У фіналі зійшлися найсильніші, тільки нам пощастило більше. Сьогодні справді була крута гра. Я старатимуся ще більше, адже мрію стати відомим футболістом, грати за найкращі клуби і отримувати насолоду від футболу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus