USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У «Волині» залишилося два фінали, – Тлумак про боротьбу за Прем’єр-лігу

4 Серпня 2020 12:13
У вчорашньому матчі «Волинь» перемогла останню команду чемпіонату «Черкащину», продовживши боротьбу за підвищення у класі. Наразі в команди залишається дві гри, але й тут не все залежить від «хрестоносців», адже також потрібно зважати на те, як грають суперники.

«Ми дуже раді цій перемозі, нам потрібно було три очки. Залишилося два фінали, в яких також треба перемагати. В фіналах нічиїх немає – або є перемога, або поразка. Тому ми готуємося до максимального результату», – сказав головний тренер «Волині» Андрій Тлумак після матчу з «Черкащиною».

«Сьогодні дуже строго зіграли позаду. Ми розуміли, що команда суперника грає вільно, в них на сьогоднішній день немає великих завдань, вони готуються до плей-офф. Нас чекають дуже серйозні матчі. Матч розпочався о 17 годині, і грати було трішки важко через спеку, але можу похвалити наших хлопців, які виконали все те, про що ми домовлялися. Звичайно, огріхи були, але в загальному під тим психологічним пресом, що над нами є, гра, на мою думку, вийшла», – відзначив тренер.

Він також похвалив суперника, наголосивши, що «Черкащина» всім дає бій: «У першому таймі з «Минаєм» вони показали дуже хороший футбол. «Агробізнес» також ледь в них виграв. Тому ми серйозно налаштовувалися на цей матч, адже розуміли, що легко не буде».

Також тренер прокоментував гольову засуху Станіслава Куліша, який не може забити дебютний гол за «Волинь».

«Він в кінцівці заб’є і все буде добре. Я переконаний у тому і сам говорю йому, що в потрібний момент він заб’є», – підсумував Андрій Тлумак.

Зазначимо, що після 28 туру «Волинь» знаходиться на четвертому місці та має в активі 54 очки, така ж кількість балів у «Агробізнесу» та «Руху», однак львів’яни мають гру в запасі. В останніх двох турах «Волинь» прийме вдома «Гірник-Спорт» та зіграє на виїзді з «Минаєм».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Павлик Морозов Показати IP 4 Серпня 2020 13:47
Все, А. Тлумак здався, вже йде на попятну. Ось і закінчилась його кар"єра як тренера. 150%, що ФК "Волинь" у 2020/21 роках немає сили далі продовжувати гру за вихід до Прем"єр Ліги. В принципі такий результат роботи А. Тлумака, був передбачуваний ще на початку, коли він прийшов на Волинь. Так і буде наша команда бовтатися у Першій Лізі.
Читач до Павлик Морозов Показати IP 4 Серпня 2020 14:51
Краще бовтатись в Першій лізі, ніж ганьбитися в УПЛ.
Остап Вакарчук Показати IP 4 Серпня 2020 14:19
Ладно, програли ФК "Чорноморець" 5:2, це перша фактично зустріч після зими, затяжної так сказать перерви та щей коронавірус дав про себе знати. А як ФК "Волинь" умудрилась віддати гру ФК "Агробізнес" та програти їм аж 3:0, позор немає у мене слів. А зараз Тлумак голову ламає собі та гадає, вийдуть вони в УПЛ чи не вийдуть.
Читач до Остап Вакарчук Показати IP 4 Серпня 2020 14:52
Мусово було зливати Агробізнесу, інакше довелося б зливати Металургу і Черкащині, а це вже виглядало би підозріло.
Ага до Остап Вакарчук Показати IP 4 Серпня 2020 15:19
Це було спеціально програна гра, щоб не вийти у вишку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus