USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У замку Любарта – видовищний турнір зі змішаних єдиноборств

26 Червня 2017 01:52
Титуловані спортсмени майже з усієї України, а також із Азербайджану, Туреччини, Сербії та Білорусі зійшлися в професійних поєдинках зі змішаних єдиноборств.

Міжнародний професійний турнір «Воїни Любарта» відбувся 25 червня в Луцькому замку з нагоди Дня молоді.

Дійство такого масштабу вперше пройшло в Луцьку, але, як запевняють організатори, «якщо все вдасться і люди підтримуватимуть» таку ініціативу, подібні турніри проводитимуть щороку.

Як відзначив ведучий заходу Андрій Зубенко, турніри зі змішаних єдиноборств для України – не новина, однак на території історичних пам’яток вони практично не відбуваються.

«Нещодавно, правда, подібний захід був у Кам’янці-Подільському, і ми вирішили організувати таке й у себе», – розповів Андрій Зубенко.
Він також зауважив, що такий вид спорту досить популярний в Україні, зокрема, «зважаючи на те, скільки учасників приїжджають із різних міст на змагання. Єдине питання – це висвітлення. Такі турніри відбуваються постійно, але вони не популяризуються. І це не популяризація мордобою, ні, це популяризація самозахисту та здорового способу життя».

Головним організатором турніру «Воїни Любарта» став голова Волинської обласної федерації «Козацький двобій», президент волинського регіонального Клубу бойових мистецтв «Pride» Олександр Кулаков.
«Клуб «Pride», який займався організацією цього турніру, – це не просто секція бойових мистецтв, а сім’я, де кожен допомагає один одному, підтримує. Кожен спортсмен розвивається і самореалізовується виключно завдяки таким масштабним заходам», – сказав Олександр Кулаков.

Лучани повністю заповнили замок Любарта, аби поуболівати за луцьких борців, а початку поєдинків, своєю чергою, передував показ мод від ПрАТ «Едельвіка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus