USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У замку стартував турнір «воїнів Любарта»

25 Червня 2017 16:09
Уже незабаром у Луцькому замку розпочнуться професійні поєдинки зі змішаних єдиноборств, а поки до уваги лучан – розважальна програма.

Нагадаємо, сьогодні о 20 годині титуловані професійні спортсмени візьмуть участь у Міжнародному професійному турнірі зі змішаних єдиноборств «Воїни Любарта», який відбудеться з нагоди Дня молоді у замку Любарта. Члени клубів «Прайд», «Воїн», «Пітбуль», «Легіон» зійдуться у поєдинках із бійцями з Азербайджану, Туреччини, Сербії та Білорусі.

Відзначимо, що таке дійсно у Луцьку та Волинській області загалом відбувається вперше.

А поки спортсмени готуються до поєдинків, для глядачів, аби ті не сумували, організатори підготували цікаву розважальну програму. Тут є і показові виступи учасників програми «Спорт для всіх», майстер-класи із гончарства та розмальовування хною, шоу мильних бульбашок, покази мод, відкриті тренування й фестиваль вуличної їжі.

Тож до вечора шанувальники відкритих поєдинків мають можливість цікаво та з користю провести час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Петро Показати IP 25 Червня 2017 17:08
На скільки я знаю, то справжні воїни в АТО, а тут на сцені - клоуни, артисти легкого жанру... Як раз в Петрів піст і потрібно проводити такі "дійства"... Запитайте в християнських священників любої конфесії про "Петрів піст" і ЩО можна робити. Тим часом в АТО під час "хлібного перемир'я" Попрошенка загинуло ДВА(!) справжніх Воїна України. (характеристику таким дійствам кожен зложить собі сам, в межах розвитку).
бритва оккама до Петро Показати IP 25 Червня 2017 17:41
піст!Да
Дід Петра до Петро Показати IP 25 Червня 2017 17:47
Не займайся фігньою!!!
Петро до Дід Петра Показати IP 26 Червня 2017 07:10
"Фігня" в тебе в голові і проходить в замку. Рабам завжди пропонували "видовища і їдло", щоб не думали про волю. Просто вас перетворюють в ходячі шлунку з відключеною думалкою. Всьому має бути межа і час.
До Петра Показати IP 26 Червня 2017 14:05
То тепер що не святкувати день міста??? Чи можна подумати там показували непристойну програму
Ірина Показати IP 26 Червня 2017 18:52
У нас як завжди-коли старші хлопці хочуть показати чим займаються і що з того виходить(а не як пити та курити)то знайдеться якесь "г*мно", що все загадить----та йти сам покажи чим ти займаєшся,і щоб при цьому теперішнім дітям сподобалось.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus