USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Євпаторії волинська ходачка завоювала право боротися за Кубок Європи у Франції

16 Березня 2009 19:02
У вихідні, 14-15 березня, у  місті Євпаторії відбувся Чемпіонат України зі спортивної ходьби. На цих змаганнях волинська спортсменка виборола ІІІ місце і право їхати у складі збірної України на Кубок Європи зі спортивної ходьби у Франції, – інформує 16 березня репортер «Волинських Новин».
Команда Волинської області посіла на змаганнях у Євпаторії третє місце, поступившись Київській та Житомирській областям. Зокрема серед волинян третє місце на дистанції 20 кілометрів (жінки) виборола ходачка Надія Боровська (тренери Микола Калитка і Володимир Яловик).  А на дистанції 5 кілометрів  серед дівчат другою була Валентина Матвійчук (тренери Степан та Валентина Борисюки).
«Бронза» змагань у Євпаторії дає право Надії Боровській виступати 24 березня на Кубоку Європи зі спортивної ходьби у Франції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Березня 2009 09:29
Ходачка - це щось із серії "розчепірка" (тобто парасоля, зонтик)і "летовисько" (аеродром)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus