USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинян на зимовому чемпіонаті України з кросу – дві бронзи і срібло

27 Березня 2009 08:48
У перший день зимового чемпіонату України з легкоатлетичного кросу у спортсменів Волині – два треті місця й одне друге. Про це 27 березня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Учора, 26 березня, у Цюрупинську Херсонської області стартував зимовий чемпіонат України з  кросу. За результатами першого дня змагань в активі команди Волині – дві бронзові нагороди й одна срібна.
Отож, другим на дистанції 6 000 метрів серед юніорів був Ігор Олефіренко, якого тренує Володимир Рудюк.
А дві бронзи вибороли підопічні Степана Борисюка. Олександр Романюк фінішував третім на дистанції 4 000 метрів (серед  дорослих), а Віталій Хрупчик – на дистанції 3 000 метрів (серед юніорів).
Також цей день був досить вдалим для спортивного дебюту Миколи Пацули та його тренера Андрія Данилюка. Вперше виступаючи на змаганнях такого рівня, юний спортсмен (1995 року народження) із Ківерець на дистанції 1000 метрів посів 6-те місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus