USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волейбол: Львів і Рівне лучанкам – не конкуренти

22 Травня 2017 08:00
Жіноча команда з волейболу Східноєвропейського національного університету без проблем перемогла у зональному відборі до фіналу XIIІ літної Універсіаді. На своєму шляху волинянки здолали команди Львова та Рівного.

Основу команди волинського вишу становлять гравці луцького ВК «Волинь-Університет-ОДЮСШ». До слова, цьогоріч підопічні Богуслава Галицького вибороли бронзу вітчизняної Суперліги. Також луцькі студентки підсилились тернополянками Діаною Карпець та Катериною Дуднік, які цього сезону з южненським «Хіміком» стали чемпіонками країни та володарками Кубка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БОГУСЛАВ ГАЛИЦЬКИЙ: ВОЛИНЬ – РЕГІОН ВОЛЕЙБОЛУ

Як і очікувалось, команда СНУ не залишила каменя на камені від львівської команди. А у першій партії галичанки спромоглись лише на п’ять м’ячів – 3:0 (25:5, 25:24, 25:17).

Цікавішою обіцяла бути гра з рівненськими студентками, де виступають теж досвідчені суперлігові гравці з «Регіни». Та глядачі боротьби не дочекалися. Господарки паркету так само впевнено перемогли і Рівне – 3:0 (25:13, 25:14, 25:19).

У нашій зоні мали теж виступати команди Житомирської та Хмельницької областей, але через фінансові труднощі вони не змогли прибути до Луцька.

«Нашу команду я завжди будував з опорою на наш університет. Наші дівчата мають постійну ігрову практику у найпрестижнішому чемпіонаті країни, тому ми і обіграли всіх прогнозовано. Цікавіші та гостріші матчі будуть у фіналі, коли ми зустрінемося з іншими суперліговими командами», - розповів наставник волинянок Заслужений тренер України Богуслав Галицький.

«Ми не робимо різниці між іграми студенськими, професійними чи то товариськими. Наша ціль – завжди показувати хороший результат. З таким настроєм ми й виходимо на паркет. Вважаю, зараз наша команда впоралась», - прокоментувала зв’язка команди Волині Олена Рудик.

У фіналі зустрінуться вісім команд: по дві з кожної зони. До слова, завершальні матчі турніру відбудуться у Луцьку на початку червня. За підсумками всеукраїнської Універсіади буде сформована національна збірна на всесвітню Універсіаду у китайському Тайбеї.

Нагадаємо, на минулій Універсіаді в Південній Кореї у 2015 році українки здобули срібні нагороди. Тоді у складі «синьо-жовтих» виступала лучанка Анна Степанюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus