USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» – ПФК «Суми»: 3:0

18 Серпня 2018 19:51
Поєдинок 5 туру Чемпіонату України серед команд першої ліги розпочався на луцькому стадіоні «Авангард» о 18:00. Зустрілися місцева «Волинь» та ПФК «Суми» з однойменного міста. Матч закінчився перемогою «Волині» з рахунком 3:0.

Після перших 4 турів лучани одноосібно займають першу сходинку турнірної таблиці, вигравши усі поєдинки та не пропустивши жодного м'яча. Останній свій матч волиняни провели у Краматорську проти місцевого «Авангарда» та не без нервової кінцівки перемогли з рахунком 1:0 завдяки точному удару Дениса Кожанова зі штрафного, який наразі являється найкращим бомбардиром Першої ліги з 4 голами в активі.

Матч у якості головного судді обслуговував Юрій Іванов з Донецької області. Нашу команду на гру чемпіонату України він вивів уперше. Допомагали йому асистенти – Микола Близнюк та Ярослав Поважний (обидва з Харкова).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus