USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» розгромила «Гірник-Спорт»: доля путівки в УПЛ вирішиться в останньому турі

7 Серпня 2020 19:29
Забивши два голи у другій половині зустрічі, «Волинь» 7 серпня впевнено перемогла «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів у 29-му турі. Відтак, щоб виходити до УПЛ, «Волині» потрібно перемагати в останньому турі закарпатський «Минай» на виїзді.

Лучанам, аби продовжувати боротьбу за путівку до УПЛ, в сьогоднішній грі потрібна була лише перемога, тож вони на правах господарів агресивніше розпочали гру. У стартові 15 хвилин особливо активним був головний бомбардир «хрестоносців» Кожанов, який тричі бив по воротах «Гірника», зокрема двічі зі стандартних положень, однак ворота гостей залишалися сухими.

На 28-й хвилині футболіст команди з Горішніх Плавнів Чередниченко мав супер-момент, щоб відкрити рахунок: мов на велосипеді він пройшов захист «Волині», але з вигідної позиції не влучив у ворота. Також зі штрафного у гостей пробивав Батюшин, але він також не влучив у рамку воріт.

А на 34-й хвилині стовідсотковий момент вже втратила «Волинь»: лучани кілька разів поспіль пробили, і м’яч відскочив до Куліша, який, залишившись сам перед порожніми воротами, пробив вище.

Вже у першому таймі тренерський штаб «Волині» вирішив зробити заміну – замість Конкольняка, який кілька разів не встигав за Чередниченком, на лівий фланг захисту вийшов Цюпа.

Перший тайм завершився з нулями на табло, а по перерві Кожанов отримав розрізну передачу від Рябова та пробив у дальній кут, забивши свій вісімнадцятий гол у сезоні – 1:0.

Проте після цього у «Волині» сталася неприємність: єдиний номінальний центральний захисник Приндета покинув поле через травму. Місце у центрі захисту зайняв лівий захисник Цюпа, а на фланзі захисту з’явився Климець.

А на 61-й хвилині Куліш таки забив свій дебютний гол за «Волинь»: нападник отримав передачу з флангу від Климця та з розвороту пробив у кут – 2:0.

Волошинович одразу ж після цього міг зробити рахунок розгромним, однак не влучив у дальній кут.

Уже в додатковий час Рябов вивів Кобзаря віч-на-віч з голкіпером, а той забив третій гол своєї команди, довівши рахунок до розгромного.

У підсумку «Волинь» довела матч до логічного завершення, впевнено перемігши «Гірник-Спорт». В останньому турі «хрестоносці» поїдуть в гості до «Минаю», де й вирішиться доля однієї з путівок в УПЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ХеХо Показати IP 7 Серпня 2020 19:46
Не дай Боже вам в УПЛ. 5 гравців грають, а інші мабуть договорняк,як показує час дискваліфіковують гравців Волині за договорняки. А грошей на підсилення ніхто не виділить,попереду вибори. З цим складом НІ в УПЛ. І взагалі сормно за футбол на західній Україні. СОРОМ.
Аndrij до ХеХо Показати IP 7 Серпня 2020 20:23
Да ладно там вам договорняк, играют ребята, стараются.... выйдут в вышку а там видно будет, главное что-бы спонсорство было, региону нужен футбол!!!!
ХеХо до Аndrij Показати IP 7 Серпня 2020 21:01
Я не конкретно за цей матч, а ігри Волині - договорняки. Волинь за договорняки в свій час навіть європейські спеціалісти відзначали.
Остап Вакарчук Показати IP 7 Серпня 2020 20:48
Ти наша людина, що дуже володіє "даром глибокого оригінального мислення", хоча сам зрозумів, що написав? Коли пишеш коментарі твій мозок зовсім відключений. Щось таке накрутив, а тому твій творчий сенс у даному коментарі втрачений.
Не без фарту Показати IP 7 Серпня 2020 23:09
Цікавіше в вищий лізі...і по грошам...і для глядача « я про нас» !!! Вперед
марадона Показати IP 8 Серпня 2020 12:16
Минай - Волинь 1:4
1234 Показати IP 10 Серпня 2020 09:59
200% Волинь не вийде!!!!
Павлик Морозов Показати IP 12 Серпня 2020 15:39
Розклад буде такий: ФК "Інгулець" переможе ФК "Балкани", набере 62 бали, закріпиться на першому місці та буде очікувати нагородження золотими медалями. ФК "Рух" переможе ФК "Авангард" і ФК “Металург», набере 61 бал, вийде на другу сходинку турнірної таблиці та буде очікувати нагородження срібними медалями. ФК "Волинь" переможе ФК "Минай", набере 60 балів підніметься на третю сходинку турнірної таблиці та буде очікувати нагородження бронзовими медалями. Денис Кожанов у поєдинку з Минаєм заб"є вирішальний гол та з 18-ю забитими м"ячами очолить переможну гонку в якості лідера-бомбардира Першої Ліги та отримає відповідний приз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus