USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» впевнено перемогла останню команду Першої ліги

3 Серпня 2020 18:56
Луцька «Волинь», забивши два голи у першому таймі, впевнено перемогла останню команду чемпіонату «Черкащину» – 2:0. Таким чином, лучани продовжують боротьбу за вихід в УПЛ.

«Черкащина», «Гірник-Спорт», «Минай» – три суперники «Волині» у трьох останніх матчах сезону, в яких «хрестоносцям» потрібно набрати максимум очок. Проте й максимум балів не гарантує «Волині» путівку до УПЛ. Ситуація у турнірній таблиці – вкрай напружена: лучани розділяють четверте і п’яте місце з «Рухом» та перед цим туром мали в активі 51 очко, відстаючи від третього місця на два очки, щоправда львів’яни мають ще гру в запасі.

У 28 турі лучани на виїзді мали зустрітися з «Черкащиною», яка нині займає останню позицію в чемпіонаті, після відновлення якого набрала лише одне очко.

Тренерський штаб не став змінювати переможний стартовий склад після минулого туру, лише замість дискваліфікованого Рябова у старті з’явився Волошинович.

Вже на 5 хвилині «Волинь» могла відкривати рахунок – після навісу до карного майданчика Куліш скинув на Волошиновича, але хавбек влучив у стійку, а за мить на добиванні той же Куліш також поцілив у каркас воріт.

Відзначимо, що в стартові хвилини лучани виглядали значно агресивніше за господарів поля – вони намагалися швидко доставити м’яч поближче до карного майданчика, очевидно, сподіваючись на швидкий гол. Зокрема, після навісу зі штрафного від Конкольняка Волошинович небезпечно бив з розвороту, але Куліш не зумів підставити ногу.

Також «хрестоносці» за перші 20 хвилин подали чимало кутових, однак вони бажаного результату не принесли. А на 21 хвилині Волошинович все-таки відкрив рахунок у матчі – Куліш відкотив на хавбека, а той з одного дотику поцілив у кут – 0:1.

Вже за хвилину Кожанов міг подвоювати рахунок, але зі штрафного влучив у поперечину.

Після цього лучани дещо заспокоїлися – незважаючи на те, що володіння м’ячем було більшим, ніж у суперників, але швидкість атак зменшилася.

А на 41 хвилині «хрестоносці» увімкнулися, і Климець подвоїв перевагу своєї команди, замкнувши передачу Кожанова – 0:2.

Тож, «Волинь» мала впевнену перевагу перед другою половиною зустрічі.

На початку другого тайму господарі поля більше володіли м’ячем, але чогось конструктивного вони створити не могли. Втім, волиняни включилися і створили два моменти поспіль: спочатку з гострого кута пробивав Чачуа – вище, а вже за мить після перехоплення та скидки Куліша прямо в руки кіперу пробив Волошинович.

На 68 хвилині Кожанов міг забивати свій 18 гол у сезоні, але не зумів поцілити у дальній кут з-під захисника. «Черкащина» відповіла обвідним ударом Захаревича, але і тут м’яч не летів у ствір воріт.

В підсумку, лучани довели матч до логічного завершення та продовжують боротися за вихід до УПЛ. В наступному турі «Волинь» на власному полі прийме «Гірник-Спорт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ау Показати IP 3 Серпня 2020 19:15
Тлумак себе вичерпав. Так і не виконав завдання вихід у ПЛ. Терміново шукати нового тренера та награвати молодь! Такій команді не місце у ПЛ.
6543 Показати IP 4 Серпня 2020 07:06
Не вийдуть вони 900%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus