USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинське дербі»: «Старий Луцьк» на вихідних прийме БК «Рівне». Анонс

14 Лютого 2020 08:44
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» в найближчі вихідні прийме на власному майданчику БК «Рівне», тож на вболівальників очікує чергове «Волинське дербі».

Матчі відбудуться в ОДЮСШ 15 та 16 лютого об 19.30 та 18.00 відповідно.

Минулий ігровий тур лучани провели на півдні України - в Южному, де зіграли два матчі проти місцевого баскетбольного клубу «Хімік-2». У першій грі южненці не залишили лучанам шансів на позитивний результат. Господарі майданчика булим швидші на ногах, а у лучан були труднощі з розіграшем комбінацій, тож часто вони збивалися на трьохочкові кидки, які вкрай рідко влучали у ціль.

У другій грі шансів на перемогу було значно більше, адже протягом трьох чвертей перемагав саме «Старий Луцьк». Проте на авансцену вийшли арбітри, які «насвистіли» по п'ять фолів чотирьом гравцям лучан. У підсумку лучани покинули Южне з двома поразками в пасиві (86:55, 75:69).

Коли ж реабілітовуватися, як не у матчах з принциповим суперником. На вихідних до Луцька приїде БК «Рівне». Нині рівняни займають другу позицію в групі та мають 17 перемог та п’ять поразок. На минулих вихідних вони приймали «ДіДіБао» з Кам'янця-Подільського. Обидва матчі вийшли вкрай важкими: у першому рівняни перемогли 73:69, а наступного дня поступилися 78:81.
Відзначимо, що найрезультативнішим у БК «Рівне» є Олексанлр Шепелев, який в середньому забиває 16,9 очок за гру, найбільше підбирань у Євгена Коровякова – 6,8 за гру. А найкращим асистентом рівнян є Дмитро Тимощук – 3,9 передач за гру.

Баскетболісти та керівництво клубу закликає вболівальників допомогти команді у приницпових матчах проти «Рівного», прийти на трибуни та палко підтримати команду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus