USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські футболісти ганяли у м'яча за «дворовий Кубок». ФОТО

2 Червня 2013 10:13
Вісім волинських команд з дворового футболу змагалися за Кубок «Дворової ліги - 2013».

Турнір був надзвичайно цікавим і напруженим, - повідомив голова Асоціації дворового футболу міста Ківерці Микола Озюк.

Завершав турнір «Дворової ліги - 2013» матч за 3-є місце між командами КІК та Човниця, номінальними фаворитами була команда ФК Човниця, оскільки в попередній зустрічі вони переграли КІК, але ківерцівська команда показала характер і здобула перемогу 6:4.

Далі відбулось жеребкування Кубка «Дворової ліги - 2013» – кубкові пари склали: Імпульс - Човниця 9:4, Джокер - Суськ 6:6 (1:2 пен.), КІК – ЛПК Юнайтед 11:6, Прилуцьке - Арсенал +:-

Найцікавішим матчем виявилась зустріч КІК – ЛПК Юнайтед, на перших хвилинах гру контролювали ківерчани, у другому таймі ЛПК вдалося скоротити відставання, але у підсумку КІК переміг з рахунком 11:6.

Перший півфінал
У першому півфіналі зустрілися Суськ та Прилуцьке, фаворитами була команда з Прилуцького, оскільки вже не вперше приймала участь у турнірах під егідою АДФ, але команда з Суська досить впевнено розпочала матч і зуміла здолати суперника - вперше новачок турніру здобуває путівку у Фінал.

Другий півфінал
Другими на майданчик вийшли Імпульс та КІК, перші хвилини матчу ФК КІК зуміли вирватись вперед, але все ж клас ФК Імпульс був явно вищим - перемога Імпульса 9:4.

Фінал Кубку
Отож, у Фіналі Кубку протистояння: Імпульс – Суськ. Матч розпочався з рівної гри, завдяки вдалим діям голкіпера команди ФК Суськ рахунок після першого тайму 5:5, та у другому таймі завдяки досвіду ківерчани зуміли здобути перемогу 9:7, і вперше у своїй історії стати володарем Кубку Дворової ліги.









Далі переможці отримали подарунки від АДФК та Олександра Насонова, гравець Волині переглянув матчі та залишив сувеніри з автографом для учасників турніру.

Отож, перемогу у «Дворовій лізі - 2013» здобула команда ФК Імпульс, ІІ – ЛПК Юнайтед, ІІІ – КІК (переглянути турнірну таблицю).

Володарем Кубка стала команда ФК Імпульс, друге місце здобули футболісти з ФК Суськ.

Найкращий воротар – Олександр Батрак (ФК Імпульс)
Найкращий бомбардир – Орест Оришкевич (ФК Джокер)
Найкращий гравець – Микола Глушаков (ФК Імпульс).

ФОТО - Анастасія Заболотна















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus