USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни здобули 6 медалей на чемпіонаті з джиу-джитсу

27 Березня 2013 10:08
За результатами змагань у різних вікових та вагових категоріях спортсмени з Луцька здобули 4 золотих, 1 срібну і 1 бронзову медалі.

Про це повідомили у Волинській обласній організації Асоціації джиу-джитсу України.

Чемпіонат України з джиу-джитсу відбувся у Кривому Розі 23-24 березня. Під час змагань розігрували путівки для участі у Чемпіонаті Європи у другому півріччі цього року. Свою майстерність та вміння продемонстрували спортсмени з Київської, Донецької областей, а також Луцька, Києва, Харкова, Кривого Рогу, Одеси, Миколаєва, Івано-Франківська, Білої Церкви, Запоріжжя у віці від 6 до 21 року.
Перші місця в запеклій боротьбі здобули Микола Крат, Червонящий Владислав, Богдан Мочульський, Максим Гераськін. Друге місце зайняв - Чарушин Дмитро, а третє - Ярослава Міщук.



Участь у Чемпіонаті організувала Волинська обласна організація Асоціації джиу-джитсу України. На Волині національну федерацію джиу-джитсу України очолює Ігор Юхименко, який є також тренером луцьких спортсменів.

Довідково:

Джиу-джитсу (дзю:дзюцу) – «м’яке мистецтво» або «шлях м’якості», ще, як варіант, мистецтво гнучкості (пластичність свідомості) – загальна назва японських бойових мистецтв, що включали в себе техніки роботи зі зброєю і без неї.
Дзю-дзюцу розвивалося серед самураїв феодальної Японії, як метод боротьби проти озброєного і захищеного супротивника без застосування зброї. Оскільки нанесення ударів противнику в обладунках було неефективним, то найбільш дієвими методами знешкодження супротивника стали больові прийоми і кидки. Схожі техніки були створені на основі принципів використання енергії атакуючого проти нього самого, що є набагато ефективніше прямого протистояння.
Джиу-джитсу – це система спостережень та багатовікового досвіду японського народу, ефективність, якого засвідчено на практиці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus