USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни здобули золоті медалі на змаганнях з джиу-джитсу. ФОТО

24 Квітня 2013 17:38
Більше 15 медалей здобули волиняни на змаганнях з джиу-джиутсу.

Про це інформує Волинська обласна організація Асоціації джиу-джитсу України.

Кубок Західного регіону України з джиу-джитсу відбувся в Івано-Франківську 20 квітня 2013 року.

Свої спортивні вміння продемонстрували спортсмени з Івано-Франківської, Львівської, Волинської областей, а також з Луцька віком від 6-ти до 17 років.

За результатами змагань у різних вікових та вагових категоріях спортсмени з Луцька здобули 8 золотих, 4 срібних і 4 бронзових медалі.

Перші місця в запеклій боротьбі здобули Богдан Мочульський, Віталій Кашкаров, Максим Гнідець, Максим Смірнов, Назар Смірнов, Богдан Шидловський, Віталій Федоров, Ілля Гаврось.

Друге місце зайняли – Назар Шолудько, Владислав Літкович, Андрій Квашук, Денис Гупало.

Третє місце - Олександр Должко, Владислав Андрушків, Олександр Брагін, Роман Шевчук.

Участь у Чемпіонаті організувала Волинська обласна організація Асоціації джиу-джитсу України. На Волині національну федерацію джиу-джитсу України очолює Ігор Юхименко, який є також тренером луцьких спортсменів.


Довідково:

Джиу-джитсу (дзю:дзюцу) – «м’яке мистецтво» або «шлях м’якості», ще, як варіант, мистецтво гнучкості (пластичність свідомості) – загальна назва японських бойових мистецтв, що включали в себе техніки роботи зі зброєю і без неї.

Дзю-дзюцу розвивалося серед самураїв феодальної Японії, як метод боротьби проти озброєного і захищеного супротивника без застосування зброї. Оскільки нанесення ударів противнику в обладунках було
неефективним, то найбільш дієвими методами знешкодження супротивника стали больові прийоми і кидки. Схожі техніки були створені на основі принципів використання енергії атакуючого проти нього самого, що є набагато ефективніше прямого протистояння.

Джиу-джитсу – це система спостережень та багатовікового досвіду японського народу, ефективність, якого засвідчено на практиці.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 25 Квітня 2013 09:38
Діти молодці і дуже велике дякую тренерові Ігорю Васильовичу ! Ще б чиновники хоч якось посприяли для розвитку дитячо-юнацькому спорту в Луцьку та мистецтву Джиу-Джитсу. В обласної організації асоціації джиу-джитсу України навіть нормального приміщення немає де можна було б тренувати дітей, а те що є в клубі "Білий мяч" на Конякіна 35 жахливе і дуже дороге. Весь клуб тримається тільки на інтузіазмі тренера та батьків, що дуже прикро що можновладцям начхати на дітей які хочуть займатись спортом, а не бовтатись по закутках і невідомо чим займатись.
Віталік Федосов до Сергій Показати IP 26 Квітня 2013 18:26
я стобою згідний я зше займаюсь вже майже 7 років і був тількі 1 ремонт іто ще гірше стало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus